Neustále porušovaný zákaz zastavenia

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Michal Gregor 27. marca 2018

Dobry den,
Na Palkovicovej ulici v Ruzinove, priamo pred a v okoli vchodu do multifunkcnej budovy (kde sa nachadza aj Radosinske Naivne Divadlo a Posta) je kazdy den vo velkom porusovany zakaz zastavenia,ktory je na ulici vyznaceny dopravnymi znackami od krizovatky Palkovicova x Liscie nivy a konci asi 20-30m za vchodom do budovy. Je tam aj suvisla zlta ciara, ale ta je dost uz vyblednuta. Na mnohe upozornenia vodici reaguju podrazdene a agresivne (cest vynimkam). Vsetci, co tam cez den parkuju, si idu "len nieco vybavit", odskocit a pod.Nechapu, ze ta znacka nedovoluje ani toto zastavenie na chvilu. A ma to tam zmysel. Chodnik je velmi uzky na oboch stranach Palkovicovej v danom useku. Mamicky s kocikmy nemaju niekedy sancu prejst. Mozete tam osadit betonove kvetinace, resp. stlpiky?

25. jún 2019

Michal Gregor

Tento problem je denne stale to iste. Mozete ho prosim konecne riesit? Mozete vyhradit zopar miest tesne pri vchode do budovy vozickarom?
28. september 2021

Martin

Dlhodobo porušovaný zákaz zastavenia.
Prosím nainštalovať mechanické zábrany ako stĺpiky a podobne.
28. september 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne zaslaný samospráve.

S pozdravom,
Daniel
Administrátor portálu Odkaz pre starostu
29. september 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

preveríme situáciu a budeme Vás informovať.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
29. september 2021

Martin

Ja len chcem dodať, že štandardná fráza "upovedomíme o tom mestskú políciu" nemá vôbec efekt a nevyriešil la nelegálne státie na žiadnom z miest, o ktoré sa doteraz jednalo. Preto navrhujem mechanické zábrany. Na druhej srane, mechanické zábrany ako sú tie megakochlíky, z ktorých jeden je vidieť na fotke vpravo dole tiež nie sú vhodné, lebo zaberajú veľmi veľa miesta z nie veľmi širokého chodníka. Najlepšie by bolo odstrániť aj tieto veľké kvetináče na chodníku a celý chodník ohradiť stĺpikmi
29. september 2021

Michal Gregor

Uplne suhlasim s Martinom. S mojou mamou na invalidnom voziku to bol problem kvoli tym autam. A nehovoriac, ak sa maju stretnut dva oproti sebe iduce kociky a pod.
Niektori s modrym preukazom pre zdravotne znevyhodneneho tam tiez niekedy parkuju, lebo nemaju blizko vchodu kde, kedze tam nie su vyznacene vyhradene miest a vsetko je vzdy obsadene. Takze mohlo by sa aj na toto mysliet pri riesenie tejto situacie.
01. október 2021

Boris82108

Stale dokola v tomto mieste a v tomto meste. Mestska policia nulova, objektivna zodpovednost nulova, tu uz treba rozdavat ,,popapuli” nech si niektori ludia nemylia demokraciu s anarchiou.
04. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mestská časť Bratislava – Ružinov vníma problém so statickou dopravou v dotknutom území a preto bude v októbri tohto roku realizovať pilotný projekt regulovaného parkovania na Palkovičovej ulici a v priľahlých uliciach.
V rámci tejto akcie budú dopravnými značkami vyznačená možnosť státia iba na vyznačených miestach.
Schéma s vyznačenými parkovacími miestami bude čoskoro dostupná na našej webovej stránke.
Domnievame sa, že toto riešenie by mohlo vyriešiť problém so statickou dopravou v predmetnom území.
Záverom uvádzame, že požiadame mestskú políciu o zvýšenú kontrolu z dôvodu nerešpektovania pravidiel cestnej premávky zo strany nedisciplinovaných vodičov.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania