Vytekajúca kanalizácia

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Vojtech Marek 03. apríla 2018

Na konci Urbankovej pri schodoch na Hlboku znova vyteka kanalizacia a tecie az dole na Hlboku

20. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

zasielame vyjadrenie od kompetentných pracovníkov. Dnes 19.4.2018 bol preverený podnet na Hlbokej ul. a verejná kanalizácia plne funkčná bez vytekania splaškov. Podľa fotodokumentácie ide o starší podnet z 31.3.2018 a v minulom týždni bolo zabezpečené odstránenie havarijného stavu.

Prajeme Vám príjemný deň a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

S pozdravom

Mgr. Jozef Strečanský
call centrum
Bratislavská vodárenská spoločnosť, a. s.
20. apríl 2018

Vojtech Marek

Dobrý deň,
podľa informácií od BVS uvedený kanál na fotke nepatrí BVS ale je vlastníkov zrejme okolitých domov/vlastníkov na Urbánkovej. Z tohto a okolo tohto zberača viackrát do roka dochádza k vytekaniu splaškov a vzhľadom na gravitačný zákon steká dole z kopca po svahu na Hlbokú cestu, kde už je kanál BVS (ten však nepreteká). Vzhľadom na vysokú frekvenciu návštevníkov tejto oblasti to pôsobí veľmi nepríjemne a vzhľadom na obsah látok môže hroziť aj infekciou. Preto že sa toto deje už viac ako 2 roky evidentne nedochádza k celkovému odstráneniu problému iba k riešeniu dočasného havarijného stavu. To že sa tak deje dokazuje aj terén kde sú jasne viditeľné stopy z takého vytekania, ktoré nie sú staré lebo by ich príroda za rok maximálne dva zakryla opadaným lístím.
Osobne si myslím, že mesto/miestne zastupiteľstvo v tomto prípade musí konať, lebo ide o jeho teritórium a návštevníkov na jeho území.
Ďakujem.
Vojtech Marek
občan Starého Mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania