Neustále rušenie nočného kľudu - Hotel 21

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Zaslané samospráve
meno
JK 23. apríla 2018

Hotel 21 opakovane ruší nočný pokoj aj do 01:00-02:00. Uplne štandardná je sobota, kedže tam majú pravidelne súkromné akcie. Prenikavá hudba, ktorú je počuť aj o dve ulice ďalej...

Prosím o riešenie. Hotel už viackrát pri konfrontácii argumentoval, že má schvalenú výnimku na rušenie nočného pokoja na každú súkromnú akciu do 01:00.

Zvuk rozhodne nespĺňa zákonom stanovený limit hlučnosti, kedže ho je počuť cez dve ulice.

Ďakujem.

24. apríl 2018

atómové digitálky

Veľmi rád by som videl kto vydal výnimku zo ZÁKONA
23. máj 2018

Oliver

Domnievame sa, že v ružinovskej mestskej časti Trnávka sa rozmnožujú rôzne nešváry (kasíno Monaco, rozbité chodníky, skládky odpadu aj s potkanmi, nevyriešené parkovanie áut cudzích firiem na zjednosmernených cestách), ktoré nikto nerieši, ako keby Trnávka bola na okraji záujmov verejnej správy a polície. Podobný problém sa vyskytol aj v RD vietnamského majiteľa, na ulici Pri strelnici 17 a tiež v RD na Revolučnej 17, kde bývajú stavební robotníci, ktorí si permanentne cez víkend púšťajú poriadne hlučnú hudbu a žiadne upozornenie od okolitých susedov im nevadí. Vo vašom prípade je to oveľa zarážajúcejšie, že v blízkosti je kostol, a okolie by malo byť svätyňa pokoja, taktiež mladí futbalisti Domina, by sa nemali s takýmito praktikami stretávať.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.