Prepadávajúca sa cesta

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Marek 03. mája 2018

Na Šajbách 16,18 sa prepadava vozovka v mieste parkovania pred bytovkou takmer po podvozok,ďalej smerom do sídliska sa prepadáva cesta v zákrute a podobne aj pri obrubnikoch.

03. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

bohužiaľ generálny investor Bratislava doposiaľ neodovzdal celé sídlisko aj s komunikácii do majetku mesta, mestská časť Rača nevykonáva správu týchto komunikácií.

Ďakujeme za pochopenie

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
03. máj 2018

Marek

Len som upozornil kedze nikto nic nerobi s tym,ak sa tam niekto alebo zopar aut prepadne bude to zaujimave divadlo nebodaj ujma na zivote.ale take slovenske to ja nie to iny ja s rym nemam nic,ja vlastne tiez nie,nebyvam tam ani neparkujem.a vyzva na dalsie info o stave podnetu vyznieva smiesne po precitani Vasej odpovede v zmysle ze vy s tym.nic nemate.pekny den panovi starostovi aj s personalom . volic.
09. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vo veci Vášho podnetu Vás informujeme, že tak ako odpovedala MČ Rača, Generálny investor Bratislava (GIB) zatiaľ sídlisko neodovzdal do majetku mesta. Čiže správcom nie je Hlavné mesto, ani mestská časť, ale stavebník.

Odbor správy komunikácií hlavného mesta SR Bratislava spravuje len hlavný ťah komunikácie Pri šajbách, ale nie odbočné vetvy.

Ďakujem za pochopenie.

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
24. február 2019

Martin Uváček

Táto veľká prepadlina pred bytovkou Pri Šajbách 16-18 už bola opravená. Je tam nový betón. Podnet vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania