Poškodená vozovka na Botanickej

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Peter 16. mája 2018

Vozovka na Botanickej, najmä v smere z mesta do Karlovej Vsi, je v príšernom stave. Neustále záplaty a nerovný asfalt ničí podvozok všetkým autám. Je, prosím, plánovaná výmena koberca na tejto ceste v dohľadnej dobe?

16. máj 2018

jajbolina

Ale veď idú onedlho rekonštruovať koľaje, jasné že to nebudú teraz robiť, až po rekonštrukcii. Veď tam budú behať ťažké stroje. Efektivitu prosím.
17. máj 2018

Jozef

jajboli :
1) poprosim presny datum, kedy sa zacne s rekonstrukciou elektrickovej trate.
2) poprosim presny datum, kedy sa bude nasledne tato vozovka opravovat.

Nech viem, dokedy budem musiet trpiet sucasny stav.
17. máj 2018

Michal

Jozef: obavam sa, ze to bude vsetko zavisiet az od buduceho primatora. Za toho sucasneho sa s tym urcite nezacne. Volby budu v novembri...
17. máj 2018

jajbolina

Jozef, keď reálne mala rekonštrukcia začať už teraz v jarných mesiacoch, je jasné že mesto nebude vrážať státisíce až milión do rekonštrukcie cesty, ktorá sa o mesiac, dva. polroka zničí ťažkými mechanizmami. Aj doma takto nehospodárne vyhadzuješ peniaze? To by si mal asi holú ***. Dokonca aj keby reálne mala byť rekonštrukcia bud. rok, aj tak by to nebolo efektvne. jazdím tam denne, ale chápem prečo ju neopravujú. Si taký bohatý že peniaze vyhadzuješ von oknom? Lebo to je presne tento prípad.
17. máj 2018

Jardo Mladší

čo sa ma zničiť na opravenej ceste????Lenže to by sa musela urobiť normálna oprava a nie fotenie s Nesrovnalom.To ako inde zakážeme chodiť nakladnym autám po ceste lebo je opravená????
18. máj 2018

jajbolina

Takže ty si doma urobíš nové parkety a potom začneš veľkú rekonštrukciu, napr. prerábku kúpelne, Jardo? To by som vážne chcela vidieť že by si takto hospodáril na svojom. Cesta nie je tak zničená, aby ešte chvíľu do obnovy tratí nevydržala bez rekonštrukcie. Jazdím po nej denne. Aj mesto sa musí správať ekonomicky, nie sme takí bohatí.
18. máj 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

tu cestu mozu opravit aj bez cakania na rek. el. trat, toto je vizitka ako vidi magistrat vstup do KV a DD, nevadi im netrapi ich a nic nepodniknu aby to bolo ako bajkalska.. ktora v takomto stave ani nebola a pritom to nie je hlavna pristupova cesta ako do WEST SIDE of BA
18. máj 2018

Jozef

jajboli :
Nikde v mojom prispevku neziadam opravu cesty pred rekonstrukciou elektrickovej trate.
Ja len chcem vediet, kedy ta rekonstrukcia prebehne a kedy sa potom bude tato cesta opravovat.
Lebo kedze rekonstrukciu slubovali uz minuly rok (a stale sa nic oficialne nevie) a kedze vieme, ako to s opravami ciest v BA chodi, tak som velmo pesimisticky ohladom tejto vety "Ale veď idú onedlho rekonštruovať koľaje, jasné že to nebudú teraz robiť, až po rekonštrukcii" z tvojho prveho prispevku.
18. máj 2018

jajbolina

Jozef, tak ok, sme v pohode. Áno, aj mňa zaujíma kedy bude komplexne zrekonštruovaná Botanická ulica-koľaje aj cesta. Snáď nám niekto odpovie, aj keď manekýn to zrejme ešte netuší.
22. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vo veci Vášho podnetu Vás informujeme, že stav povrchu Botanickej ulice evidujeme.
Tento rok Hl. m. SR Bratislava - oddelenie správy komunikácií ako správca Botanickej ul. nemá v pláne komplexnú opravu povrchu vozovky, vzhľadom na pripravovanú rekonštrukciu Karloveskej radiály.

Zvýšenou záťažou stavebnými strojmi počas rekonštrukcie električkového telesa by mohlo dôjsť poškodeniu novo opraveného povrchu.

Opravu povrchu Botanickej ul. zaradíme do plánu opráv až po ukončení rekonštrukcie električkového telesa v rámci výstavby Karloveskej radiály.

Ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť
Pekný deň

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
23. máj 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

mila odpoved . nie.. vyhral by som milion.. za taku odpoved by sa nehanbili ani pri maturite odpovedat na kazdu otazku ci odbornu alebo odpornu!
28. október 2021

Ondrej I

Mesto sľubovalo, že opraví cesty pozdĺž celej zrekonštruovanej radiály. Kedy sa tak stane?
28. október 2021

jajbolina

Sľuby, v tom sú naši politici odborníci. Ak by splnili aspoň tretinu sľubov, máme tu Švajc. A Vallo? Len ďalší populista vo funkcii: nám teraz opravujú chodník, ale len tretinu, počíta sa ulica v zozname, nie kvalita a rozsah opravy. Na zaplakanie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania