Záplata na záplate

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 05. augusta 2013 Odoslané z mobilnej aplikácie

Halkova ulica dlhe roky platana az to prislo do takeho stavu ze ked prejdete celou ulicou ste vytraseny ako ratel.Pan Kusy preco sa tento rok vobec nevymienaju povrchy na tych cestach ktore Frimmel nestihol opravit?Za Vasho starostovania sa len opravuju vytlky bohuzial aj na takych uliciach kde su sietove rozpady a vazne poskodenia(ulica Csl.Parasutistov).Ruzinov ide kompletne opravit cesty za 700 000€,Stare mesto za 250 000€ len pre info.

06. august 2013

Ruzinovcan

Ruzinov ma len chrabre reci. Cesty vo vnutroblokoch su dlhodobo v takom katastrofalnom stave, ze Halkova ulica je oproti tomu highway.
14. august 2013

Rudolf Kusý

Dobrý večer,
nemám vedomosť, že by môj predchodca, alebo ktorákoľvek mestská časť investovala posledné roky intenzívne do komunikácií. My sa snažíme najbližšie dva roky investovať čo najviac do škôl a škôlok. Okrem iného nám to prinesie úspory na energiách a peniaze takto ušetrené môžeme investovať do ciest, chodníkov a zelene.
Pokiaľ ide o cesty, tento rok plánujeme rekonštruovať Bárdošovu ulicu.
V prípade Hálkovej si nie som si istý, či je to naša cesta, nakoľko tadiaľ prechádza MHD, ale tak, či onak, vymieňať na nej povrch by bolo neefektívne. Tri roky prosíme, žiadame Bratislavskú vodárenskú (BVS), aby zrekonštruovala na Riazanskej a Hálkovej kanalizáciu. Riazanská sa už začala, nie je však naša, patrí magistrátu. Ak je Hálkova naša, tak združíme s BVS prostredky, aby sme povrch pekne zrekonštruovali tak, ako sme to urobili na Letnej a na najbližších 20 rokov bola v poriadku.
Pekný večer

Rudolf Kusý
14. august 2013

Jozef Horváth

Vážený pán starosta Kusý, a kto má vedieť, či Hálkova ulica je vaša? Najprv si verifikujte údaje a potom píšte. Určite to bude potom hodnotnejšie a profesionálnejšie vyjadrenie k danému podnetu.
15. august 2013

Rudolf Kusý

Pán Horváth, odpisoval som večer, nebol som v kancelárii. Venovať sa podnetom odkaz pre starostu môžem len po práci a tým pádom nemám k dispozícii príslušného pracovníka. A ak neodpoviem keď môžem, teda večer, tak sa k tomu už nemusím dostať, lebo sú ďalšie a ďalšie podnety. Takto to mám v poznámke ako rozpracované a vec mi neujde.
16. august 2013

Miro

Dakujem za odpoved Pan Kusy, ano za Vasho predchodcu sa opravovali cesty, aj preto ma vacsina ciest len lokalne vytlky a nie su v takom zlom stave ako magistratne.Ale niektore sa bohuzial neopravili a stale sa plataju ako napriklad Csl.Parasutistov alebo Varsavska.A tie ktore sa neopravili za Frimmela by som cakal ze sa opravia teraz kedze Nove mesto hospodari s prebytkom.Ale som rad ze ta Halkova sa dokonci kedze cast Halkovej ktora je na druhej strane krizovatky pri hasicoch je opravena.A este by ma zaujimalo co sa deje z planovanymi rekonstrukciami parkov. Mal sa robit park na Varsavskej aj na Ludovom namesti ale niak to utichlo.Dakujem za odpoved
30. august 2013

Miro

Tento podnet urcite nie je vyrieseny,vyrieseny bude az ked sa ta cesta opravi.
30. august 2013

Brázdovič

Pán starosta Kusý, podnet je stále nevyriešený.
Išiel som dnes po tomto úseku cesty a cesta vôbec nie je opravena!
08. september 2013

Anonymný užívateľ

Vid Tomasikova ulica komplet
24. september 2014

Tomas

Kto oznacil problem za vyrieseny?preco klamete,zavadzate?denne tadial prechadzam a denne strasne nadavam,je to tankodrom,uz som niekolko krat vymenil na aute tlmice,ramena,na tejto a aj na kukucinovej ul.si vodici len vybijaju capi a nicia napravy.kde davate peniaze z nasich dani?vase limuziny mate z nakradnutych penazi tak vas to netrapi,ale keby ste si poctivou pracou zarobili na auto,mrzelo by vas keby ste ho denne nicily na tychto cestach.tak to je

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania