Neporiadok a bezdomovci pri Terne Krasnany

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
Lucia Rehackova 28. mája 2018

Prosim o vyriesenie problemu v okoli Terna/Krasnany. Vo vyklenku od parkoviska od Hubeneho ulice sa casto zdrziavaju ludia/individua,ktori si tam nanosili kartony,matrace a spravili si z toho svoju “obyvacku”. Popijaju tam, robia hluk,neslutocny neporiadok je uz v okoli - pod stromami, kde si spravil aj svoje “wc” a ludia prechadzajuci okolo ci nastupujuci do aut na parkovisku,castokrat aj male deti to vidia v priamom prenose. Pomohlo by uzavretie toho vyklenku, preriedenie a orez konarov stromov aby sa tam nevytvaral taky ako “ukryt” a ten nepriadok treba odstranit. Siri sa odtial zapach a je to fakt nechutne sa na to pozerat... vdaka

28. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

problém sa snažíme riešiť so zástupcami spoločnosti Terno, ktorých sme vyzvali na zabezpečenie uvedeného priestoru pred pohybom cudzích osôb. Následne priestor spoločne vyčistíme. List v prílohe.

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
12. jún 2018

Aneta

Neporiadok pri Terne

Pri obchode Terno zboku k Hubeneho je kopa neporiadku, kartonov, odpadkov, ktore tam nanosili ludia, ktori sa tam pravidelne zdrzuju a popijaju. Ziadam o upratanie smeti a ostrihanie krikov.
05. júl 2018

Lucia Rehackova

Dakujeme za vyriesenie problemu, vyklenok je oploteny, neporiadok odstraneny aj konare orezane. Tak snad to trocha pomoze.
09. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

po dohode so spoločnosťou Terno, táto priestor zabezpečila mrežou. Vyčistenie okolia zabezpečil MˇU Rača, priestor bol vydezinfikovaný vápnom stromy boli vyvetvené.

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania