Smetisko pred kostolom sv. rodiny Petržalka

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený

takto to vyzera ked si cirkev nevie upratat na svojom. do kedy budete mestska cast cakat na odstranenie skladky, garazi,plota a neporiadku v okoli kostola????!!!! to skutocne nikomu nevadi tento dlhorocny neporiadok na pozemku kostola ? dakujem za urychlenu napravu zo strany kostola.

07. august 2013

Kpt.Spock

Nejaky si agresivny, Vladko. Uz si sa porozpraval s vlastnikom pozemku a hnutelnych veci na nom? Nie? No tak skus ist najprv touto cestou a az potom tu pranierovat niekoho, koho z duse nenavidis! Mestska cast s tym naozaj nic nema.
08. august 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Rímskokatolícka cirkev ako stavebník v máji požiadala o kolaudáciu.
Nakoľko na ústnom pojednávaní spojenom s miestnym zisťovaním konaným dňa 14. 6. 2013, bolo na stavbe zistené, že nebolo okolie stavby vyčistené a neboli odstránené časti zariadenia staveniska, ktoré pozostávajú z prefabrikovaných garáží a plechových skladov, nachádzajúcich sa v areáli stavby „Kostol a pastoračné centrum Sv. Rodiny, Pastoračné centrum - prístavba Bratislava, Bratislava - Petržalka, Jantárova cesta“, stavebný úrad kolaudačné konanie prerušil a vyzval stavebníka, aby okolie vyčistil a zariadenie staveniska odstránil. Kým nespraví nápravu, stavebný úrad kolaudačné rozhodnutie nevydá.

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
Kutlíkova 17, Bratislava
t.č. 02/63823 065
fax 02/63 823 908
[email protected]
www.petrzalka.sk
09. august 2013

vlado

pan Kapitan tu ste dostali odpoved, ze mestska cast s tym ma vela spolocne, lebo tomu problěu sa nevenujem sam a predstavte si, ze aj komunikujeme s farou, ale vysledok ako vidite ziaden. bol by som rad, keby mi niekto vysvetlil ze preco by som mal niekoho z duse nenavidiet? zato ze je to majetok cirkvi, tak budeme ticho ,alebo povieme ze ich sa dodrziavanie verejneho poriadku nedotyka?
09. august 2013

Kpt.Spock

povedz to do oci vlastnikom pozemku a nezaluj a neudavaj. miestny urad uz o tom davno vie! to je take slovenske, zalobaba!
09. august 2013

Admin Bratislava-západ

Dobrý večer, Kpt.Spock, ceníme si, že sa na našom portáli zaujímate o riešenie podnetov a zároveň Vás žiadame, aby ste vyjadrovali svoje názory bez obviňovania z agresivity, udavačstva a iných neduhov. Ďakujeme.
08. september 2013

Kpt.Spock

Pozemok je vyčistený, označiť ako vyriešené. Fotky nech zašle dotyčný nahlasovateľ!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania