Orez prerasteného kríka v blízkosti prechodu pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
Rado Tiňo 17. júna 2018

Žiadam orez prerasteného kríka v tesnej blízkosti prechodu pre chodcov na Dopravnej ulici v blízkosti bývalej pobočky Pošty. Krík brani výhĺadu na cestu a mamičky s kočikmi, ale aj ostatní chodci musia vstúpiť na vozovku, aby sa vôbec presvedčili, či z ĺavej strany od Vajnôr nejde auto. Ker zasahuje na druhej strane taktiež aj do chodníka.

20. jún 2018

Rado Tiňo

Zakiaĺ zodpodní určujú zodpovednosť za riesenie podnetu, kolízne situácie pretrvávajú a tak som sa rozhodol krík orezať dnes po praci svojpomocne. Bohužiaĺ, mal som k dispozícii iba zahradnicke nožnice, tak sa viac orezať nedalo. Bolo by vsak dobré ten krík vypíliť úplne.Situácia je však už o poznanie lepšia. Ďakujem si za vyriešenie vlastneho podnetu :)
25. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

orez uvedenej zelene je v kompetencii správcu komunikácie, ktorým je Magistrát Hl. mesta. Orez zabezpečil autor podnetu, ktorý umiestnil orezané konáre na miesto odkiaľ ich odvezú pracovníci MÚ v Rači.

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
27. jún 2019

Kamil Korec

Na pasekách-krík-neostrihaný

Poprosím o vyseknutie daného krika na dopravnej ulici, daný krik je každoročný problém nemá ho kto strihať a iba zavadzia vo výhľade pri vstupe na priechod pre chodcov, riziko zrazenia chodca ci matky s kočíkom
24. september 2019

Martin Uváček

Krík bol orezaný. Neviem kým, ale pôdy je teda vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania