Poškodená výhybka Nám. SNP

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Vyriešený
meno
Ján 21. júna 2018

Poškodená prasknutá výhybka , ktorá navyše pri prechode električiek vydáva nadmerný hluk.

22. jún 2018

Richard

Čakáme na vykoľajenie a to skoro pešej zóne? Bratislava nie je hodná prevádzkovať električkovú sieť, keď údržba tak jedine núdzová a každých pár stoviek metrov sú záplaty a obmedzovanie rýchlosti. To už nebudem spomínať električkové priecestia, skoro každé je v meste v katastrofálnom stave! Stále sa robia nešťastné projekty podľa štandardov z 19. storočia, - Dúbravka, 1. etapa do Petržalky a v podobnom duchu sa chystá aj tá pokračovanie do Petržalky. Radšej dáme električku krížiť každú možnú cestu so semaformi, ako riešiť rýchlodráhu mimoúrovňovo, na čo sa priam ponúkal pripravený násyp pôvodne pre metro.
11. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet!
Váš podnet sme preposlali na riešenie príslušnému oddeleniu DPB, a.s. Uvedená koľajová výhybka je udržiavaná v pojazdnom stave, v tomto roku je plánovaná jej výmena vrátane úpravy povrchu príslušného prechodu pre peších.

odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, a.s.
12. júl 2018

Ján

Je v havarijnom stave a je veľké riziko ,že sa tam v najbližšej dobe vykoľají električka. Denne tadiaľ prejde množstvo súprav. V takomto stave to je už niekoľko rokov a nikto to neriešil. Už zajtra je neskoro. Čakáte kedy sa stane nejaké nešťastie. cez prechod, ktorý je priamo na výhybke prechádza množstvo chodcov. Treba to ihneď riešiť a nie že niekedy v tomto roku. Prečo sa to nespravilo rovno pri rekonštrukcii Špitalskej ul. respektíve hneď po jej dokončení?
07. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
od pondelka 12.11.2018 sú plánované opravné práce – výmena koľajových výhybiek vrátane opravy prechodu pre peších na Námestí SNP v Bratislave.
Opravné práce by mali byť ukončené do 30.11.2018.


odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, a.s.
12. november 2018

Martin U

Koľajová výhybka sa už opravuje.
20. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
k uvedenému podnetu vám oznamujeme, že opravné práce boli ukončené.

odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania