Časovanie semaforu

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení

Velmi zle nastavene casovanie semaforu (cca 10sekund na prechod). Na zelenu stihne clovek prejst max. na stredovy ostrovcek a tam potom s 2 detmi trpne kym prejdu vsetky auta, aby sa az na dalsiu zelenu dostal do bezpecia. Kym som nemala deti, vobec mi to nevadilo. Ale stat uprostred ostrovceka kde zozadu aj spredu prechadza desiatky aut, je viac ako stresujuce. Jednou rukou drzim kocik (ktory sa na ostrovcek ledva zmesti) a v druhej krcovito zvieram rucicku starsieho drobca, aby mi z jednej ci z druhej strany nevbehol pod auta. Ak by sa s tym dalo nieco robit, bolo by to super.

25. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet posielame na Dopravný podnik Bratislava, keďže ide o vec v ich kompetencii.

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
09. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
DPB, a.s. nemá v kompetencii úpravu dĺžky fáz svetelných signalizácií! DPB, a.s. je dopravca, ktorý vykonáva výkony vo verejnom záujme na základe objednávky Magistrátu hl.m. SR Bratislavy.
S podnetom je nutné obrátiť sa na Magistrát hl. m. SR Bratislavy – Oddelenie dopravného inžinierstva, alebo Oddelenie správy komunikácií.
Podnet preposielame na Magistrát hl. m. SR Bratislavy.

Ďakujeme za pochopenie!


odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, a.s.
24. júl 2018

jana moravska

Preco sa podnet neposlal na magistrat?
24. júl 2018

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia,

podnet bol dnes opätovne prepsoalný na magistrát, ktorý bol upozornení na jeho nereišenie, taktisto ak osa stalo aj 9. jula 2018

S pozdravom,

Tomáš Štěpán
administrátor odkazprestatrostu.sk
Bratislava - Rača
27. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislavapne
06. február 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie. O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
21. august 2022

Martin Uváček

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený Časovanie semaforu pre chodcov sa nezmenilo. Stále sa čaká na zelenú v strede ostrovčeka aj 1 min.
23. august 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

existujúca technológia riadenia na križovatke Púchovská - Pri vinohradoch je už zastaraná a neumožňuje meniť poradie zobrazovania zeleného signálu pre jednotlivé smery a priechody pre chodcov. V súvislosti s pripravovanou stavbou nákupnej zóny bol vypracovaný projekt nového riadenia križovatky spojený s kompletnou výmenou všetkých zariadení. Mesto v rámci projektu požaduje vyriešenie preferencie električkovej dopravy a možnosť plynulého prechádzania chodcov cez Púchovskú ulicu bez nutnosti vyčkávania na stredovom ostrovčeku.
Termín realizácie očakávame v roku 2023, tento termín však bude závisieť od schopnosti investora získať kladné stanoviská k jednotlivým stupňom projektovej dokumentácie.

S pozdravom,
Kedy? 2023

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania