Dopravná situácia na Odborárskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Benjamin Kovacs 18. júla 2018

Dobrý deň,

na Odborárskej ulici v Bratislave, medzi 16:00 a 19:00 hodinou sa tvoria kolóny z dôvodu uzatvorenia železničného priecestia pri prechode vlaku pri novuotvorenej Železničnej stanici Bratislava Predmestie. Prejazd vyššie spomenutou ulicou môže trvať aj 20 minút a nespomaľuje len osobné autá ale taktiež aj Mhd, prechadzajúcu v tejto časti. Vzhľadom na to, že to nie je hlavný dopravný ťah, tak by som chcel navrhnúť riešenie a to obmedzením prejazdu danou ulicou dopravným značením B37, pripade inou alertenatívou. V danej lokalite sú vo výstavbe nové byty a počas školského roku je premávka na Odborárskej ulici výrazne obmedzená, práve kvôli kolónam. Za pochopenie a kladné vybavenie návrhu ďakujem.

Benjamín

19. júl 2018

Eo

tento navrh vrelo podporujem mozno by aj nejaku peticiu bolo fajn spisat, len kto to bude nasledne kontrolovat?
19. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
20. júl 2018

David 1

Silne pochybujem že sa tam obmedzí prejazd pokial mesto nevybuduje konečne alternatívu v podobe predĺženia Tomášikove ulice a Bojnickej ulice po Račiansku.
Momentálne sa tam tvoria zápchy najmä pre opravu Račianskej. Zápchy sú denne od križovatky s Jarošovou ul.
20. júl 2018

Benjamin Kovacs

Znacenie a policajna kontrola by iste obmedzila prejazd cez tuto ulicu aspon docastne. Pokial budeme cakat na vybudovanie alternativnej cesty tak obyvatelia tohto sidliska este roky budu chodit domov z prace o 20 minut dlhsie ako by to bolo bez zapchy na Odborarskej. Toto sa malo riesit este pred otvorenim Zeleznicnej stanice Predmestie. Podla mna situacia bude rovnaka aj po oprave Racianskej.
20. júl 2018

Tomasko

Preco by sa mal zakazovat prejazd. cesty su pre auta. To potom zakazme prejazd aj po prazskej racianskej , hradske, moste pristavnom. Je potrebne obmedzit mnozstvo aut prichadzajucich do BA. Zakazat (obmedzit) parkovanie kde-kade, vybudovat zachytne parkoviska. To je ako ked sa stazujete na mladez , ktora sa stretava na lavicke a robi hluk. V mode je radsej odstranit lavicku ,pred kontrolou priestoru.
20. júl 2018

Benjamin Kovacs

Ved ano je potrebne obmedzit parkovanie, vybudovat zachytne parkoviska ale toto je dlhotrvajuci proces a bude to trvat roky a dovtedy mame 20 minut stat v zapche na "jedinej"prijazdovej ceste na toto sidlisko? Inde to funguje ze skratky ktore idu mimo hlavnych tahov maju zakaz prejazdu tak preco by to tuto nemohlo fungovat?
23. júl 2018

Tomasko

Vsetko su skratky.
23. október 2018

Benjamin Kovacs

Ako sa tento podnet pohol dalej? zas sa tvori zapcha na odbojarskej kvoli zeleznicnemu priecestiu.
27. október 2018

David 1

On sa nemá kam pohnúť. Pokial je upchatá Račianska tak bude vždy aj Nobelova s Odborárskou. Vyrieši to až predĺžená Bojnická a Tomášikova.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.