Nepovolené parkovisko na zeleno


V riešení
meno
Anonymný užívateľ 27. augusta 2013 Odoslané z mobilnej aplikácie

Cierne parkovisko na mestskom pozemku, auta parkuju na zeleni, celu ju nicia, vchadzaju nan cez chodnik, ktory nie je usposobeny na vjazd a nie je dimenzovany na automobilovu dopravu, auta porusuju aj cestny zakon, nakolko pocas dazdiveho pocasia znecistuju verejnu komunikaciu

17. september 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ide o pozemok hlavného mesta SR a jeden pozemok bez listu vlastníctva. Autá tam nemajú povolené parkovať. Je to záležitosť, ktorá tu pretrváva – je to dôsledok nulovej represie poriadkových zložiek (mestská polícia, policajný zbor SR), pričom sa jedná o jasné porušenie zákona č. 8/2009 Z.z. o cestnej premávke. Požiadame mestskú políciu o dôkladný výkon kontrolnej činnosti zameranej hlavne na nepovoleného parkovanie v zeleni v predmetnej lokalite. Zároveň na danú skutočnosť upozorníme aj vlastníka pozemku.


Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
Kutlíkova 17, Bratislava
t.č. 02/63823 065
fax 02/63 823 908
[email protected]
www.petrzalka.sk
11. jún 2020

Martin Uváček

Represia sa roky nekoná. Podnet neriešený.
30. september 2020

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA V boli o tomto probléme vyrozumené a inštruované, aby popri plnení ďalších služobných úloh zamerali svoju činnosť aj na riešenie tohto problému v tejto lokalite.
MsP nemá dostatočné kapacitné možnosti k okamžitému eliminovaniu všetkých protiprávnych konaní páchaných na verejných priestranstvách. Daný stav jej neumožňuje nepretržitý dohľad nad všetkými kritickými miestami.
Aj napriek tomu je potrebné v prípade, ak občania majú podozrenie z páchania akéhokoľvek priestupku, ihneď kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Ťarcha

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania