Rušenie nočného pokoja a neporiadok

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
František 30. júla 2018

Už pravidelne sa na bývalom ihrisku na Súmračnej ulici stretávajú rôzne individuá, ktoré opakovane rušia nočný klud (kto by chcel pri takýchto teplotách zatvárať na noc okná?) + po sebe každý krát zanechávajú vyslovene kopy odpadu.
To, že ihrisko už neslúži svojmu pôvodnému účelu a je neuveriteľne zanedbané je už klasickou témou, ale to, že obyvatelia okolitých domov nemôžu pokojne spávať je pomerne čerstvou novinkou.
Zatiaľ som pozoroval asi 3 policajné hliadky - avšak v popoludňajších hodinách. Efekt to malo pravdepodobne ale len dočasný.

06. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobry den,

od juna, kedy bol tento usek komunikovany miestnymi obyvatelmi ako problemovy (ako to detailne popisujete), starosta MC-Ruzinov poziadal Mestsku policiu o pravidelne hliadkovanie v tejto oblasti. Preto Vas vieme uistit ze hliadky MsP miesto pravidelne kontroluju. Ak je problem s rusenim nocneho kludu, prosim zavolajte hliadku mestskej policie, ktora bude situaciu ihned riesit.
Nepretržitá 24-hodinová služba je hliadkami zabezpečovaná prostredníctvom operačného strediska na telefónnom čísle +421 2 482 010 91 alebo prostredníctvom čísla skráteného volania 159.

Neporiadok pri smetnom kosti dame odstranit poskytovatelovi sluzieb.

s pozdravom,

Útvar pre styk s verejnosťou

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.