Vozidlá bez EČV

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Dana Štetinová 01. augusta 2016

Dobry den,
na zaciatku roka som nahlasovala na mailovej adrese [email protected] a neskor po vzhliadnuti Ruzinovskej TV kde riesili tento problem aj na pana Lubomira Holika, ze na parkovisku Sumracna 16-10, parkuje uz rok auto bez EVC a zabera ludom, ktory si za auto platia poistku, parkovacie miesto. Doposial sa mi nikto koli tomuto problemu neozval a ani s autom tmavomodrej farby znacky Volkswagen sa nic nedeje. Nadalej na parkovisku chatra. Najnovsie sa pred tyzdnom vedla spominaneho braku objavilo dalsie auto SAAB bez znaciek.

Dakujem

22. september 2016

Martin Patoprstý

Dobrý deň, keďže nikto z úradu neodpovedá, tak budem Vašim podnetom interpelovať p. starostu na najbližšom miestom zastupiteľstve a žiadať nápravu.

M. Patoprstý, poslanec za Ostredky
02. november 2016

Ružinobčan

Vec sa ma trochu inak. Passat z miesta zmizol, ale kedze niekomu prekazalo vedla zaparkovane druhe auto, hned vedla chodnicka (ktoremu nevadi), ukradol svajciarske znacky, spustil jedno koleso a vozidlo nahlasil mestskej policii. Ta 24.10.2016 dala na auto oznam o odtiahnuti, ktory ale do 2 dni zmizol rovnako cinnym spoluobcanom ktory jednoducho chce aby to auto zmizlo.
Auto bolo dovezene zo Svajciarska starsim panom, ktory na Sumracnej kupil nedavno byt. Kradez SPZ je nahlasena na policii, to sa vsak tak rychlo nevyriesi, ze ano. Medzitym mu to auto niekto poskodzuje a snazi sa ho tymto nechutnym sposobom zbavit, co v Ruzinove nie je nic nezvycajne, niekolko krat sa uz nasli SPZtky v nedalekych krikoch alebo v kontajneri.
Tento podnet by mal byt odstraneny, kym sa to legalne nedoriesi.
03. november 2016

Odkaz pre starostu

Ďakujeme za informácie, no podnet ponecháme na stránke. Budeme radi ak nám dáte vedieť ako sa vec vyvíja.

S pozdravom
Zuzana Žurkinová
administrátorka portálu
27. jún 2017

Ružinobčan

Len pre informaciu, majitel si zabezpecil vcas nahradne doklady zo Svajciarska a s autom odisiel. Od tej doby si na Slovensku uz len prenajima male mladoboleslavske auto s BL znackami, ktore snad nikomu vadit nebudu aj ked bude zaparkovane tyzden na jednom mieste :)
27. jún 2017

Dana Štetinová

Samozrejme ze nikomu odparkovane auto s evidencnym cislom vadit nebude, nakolko si plati ako my vsetci. Na danom parkovisku je viac vrakov, ktore sa riesia, nakolko mame ako obyvatelia bytovky problem pred domom zaparkovat. Vela krat musime parkovat mimo domu. Co by sa asi ani vam nepacilo.
03. júl 2017

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
je teda podnet vyriešený?

S pozdravom
Zuzana Žurkinová
administrátorka portálu
04. júl 2017

Dana Štetinová

Dobry den, tieto dve auta uz na parkovisku niesu. Objavili sa na nom sice dalsie vraky, ale myslim ze uz aj tie sa riesia. Takze vasa stranka pomohla. Dakujem Stetinova
04. júl 2017

Ružinobčan

Prepacte, pani Daniela, ako pomohla, ak ani jeden z majitelov aut nebol nijako upozorneny na zaklade tejto stranky? :)
Kombi bolo neviem koho, to ale zmizlo relativne kratko, o zvysku som nahodou vedel, a to sa doriesilo legalnou cestou vybavenia ukradnutych dokladov, nezavisle na tom ci ste toto vozidlo nepravom oznacila ako vrak, alebo nie.
Na "Vasom" parkovisku aj vcera uz policia riesila zloemene spatne zrkadlo a zadny stierac, kedze niektori Vasi susedia si tam narokuju na "svoje" parkovacie miesto - stavaju vzdy takmer presne na tom istom mieste a beda ak tam niekto iny zastavi.
Chapem, ze to parkovisko je dlhe, a obcas je nutne sa prejst aj neuveritelnych 35 metrov naviac, ale nestava sa, ze by sa tam volne miesto nenaslo, ako na parkovisku oproti cez chodnik.
04. júl 2017

Dana Štetinová

Samozrejme ze pomohla, nakolko to riesila mestska policia. Asi na nasom parkovisku neparkujete, nakolko sa stava ze po osmej vecer nezaparkujete. Byvam tu od narodenia, ale takyto stav tu nikdy nebol, nakolko kazde druhe, tretie auto ma inu, ako bratislavsku znacku.Ked auto nema SPZ, nema obsadzovat parkovacie miesta tym, co si platia poistku. Ak tam bude stat tyzden, nevadi mi to. Toto auto tam parkovalo pol roka. Ani sa necudujem ze ho ludia nacali. Predpokladam ze bolo vase, ked sa ma snazite presvedcit ze parkovat tam mohlo. Asi by mu policajti nenechali odkaz za stieracom, keby ste mali pravdu. Pekny den
04. júl 2017

Ružinobčan

Mestska policia to riesi po nahlaseni obcanmi, bez stranky. Na Parkovisko na Sumracnej boli upozorneni viac krat, aj mnou, kedze na opacnej strane uz dlhsie stal zeleny Nissan atd.
Na Vasom parkovisku parkujem pavidelne :) zijem tam, sme susedia, ci chceme ci nie.
Inu ako Bratislavsku SPZ maju preto, ze byty po starsich ludoch su uvolnovane a prenajimane, ale to Vy dobre viete, len sa snazite navodit iny dojem. Dobre viem akych mam susedov, a ze na v niektorych vchodoch byty, ktore nie su v najme zratate na jednej ruke.
Pripad jedneho z aut som sa Vam snazil osvetlit, autu boli SPZ odcudzene, co aj Policia potvrdila, ze nie je uplne ojedinely ukaz na tomto parkovisku, v Ruzinove vseobecne (o ktorych spisujuca hliadka vedela). Parkovat tam napriek vsetkemu mohlo, parkovisko je sice v sprave mesta (ehm, vraj tam odhrnaju sneh a opravuju ho, ved ked tam zijete, ako ja, viete svoje) ale je v sukromnom vlastnictve a v inych castiach mesta uz, zial, mesto prehralo spory pri podobnych zasahoch. O ziadnej pravde sa nepriem, policajti si to nechali vysvetlit, aj po predlozeni zapisnice o ukradnuti dokladov v tomto konkretnom pripade.
Nedivite sa ze auto nacali :) to je uplne super. Ak tam dotedy, hoci pol roka, ako tvrdite, stalo pravom, akym pravom mu boli odcudzene SPZ? Slo o Vasho noveho suseda, normalneho pana, ktoremu bezohladnost a hlupost inych, bola nastastie nahradena pomocou dalsich susedov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania