Chybajuce stromy

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Uzavretý
meno
Matej Gajdoš 31. júla 2018

Na pristavnej ulici je vybudovana krasna cyklocesta, zial v letnych mesicoch poobede je tam neskutocny upek od slnka. Velmi by pomohlo ak by sa do zeleneho pasu medzi cestu pre auta a cyklocestu pre bycikle vysadili stromy.

01. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobry den,

cesta patri Magistratu. Podnet preto oznacujeme ako jeho zodpovednost.

s pozdravom,

Útvar pre styk s verejnosťou
01. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislavapne
02. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet sme preverili, vo vyznačenom úseku sa nachádzajú pozemky parc. č. 3699/1, 9225/3 a 9186/36 vo vlastníctve SR, a pozemky parc. č. 9186/30 a 9186/63 vo vlastníctve spoločnosti METRO. Nakoľko sa jedná cudzie pozemky, s výsadbou na týchto pozemkoch by museli súhlasiť vlastníci pozemkov. Odbor životného prostredia a mestskej zelene Magistrátu hl. mesta SR Bratislava v tomto roku neplánuje v danej lokalite žiadne výsadby.

Ďakujeme za pochopenie a ostávame s pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislavapne
02. august 2018

Matej Gajdoš

Dobry den,

v spolocnosti METRO ma hlavny vlasntnicky podiel mesto Bratislava ( a este k tomu sidli aj na rovnakej adrese ako magistrat), takze sa neda hovorit o uplne cudzich pozemkoch a malo by byt jednoduche dohodnut sa s nimi. Je moznost zaradit danu lokalitu do planu vysadby na buduci rok?
02. august 2018

jajbolina

Súhlasím, stromy by tejto lokalite pomohli. Rovnako by stromy mali vysadiť v stredovom páse na bajkalskej ulici v časti od Drieňovej po podjazd smer Prístavný most. Počúvame reči aká je dôležitá zeleň v meste, tak konečne niečo robte, je jasne zmena klímy!
10. august 2018

Andrej

nie su schopni sa starat o ine stromy a miesta , nie to este tu niekde pomimo vysadzat. lebo o to sa treba aj starat polievat a tak...
16. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v minulosti sme predmetné veci riešili a na tejto ploche sa nedajú vysadiť stromy, lebo v podzemí je vysoké napätie.

Oddelenie životného prostredia a mestskej zelene
Magistrát hl. mesta SR Bratislavy
17. august 2018

Robert

myslim, ze ide o hrubu zavadzanie...
zemou je vedene 22 kV vedenie do zapuzdrenej rozvodne v areali ZSDIS na Landererovej pozdlz Pristavnej v smere do centra, na opacnej strane nie je vedene ziadne vedenie, najblizsie je v areali Pristavu. Sati pracovat s geoportalom a netrepat blbosti.
vysadbe nic nebrani...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania