Nezakrytý otvor na chodníku a neporiadok

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení

Na rohu Marianskej ulice a Heydukovej dosiahol verejny priestor centra mesta nove dno. Totalny neporiadok, nezakryty kanal/pivnica, rozbity chodnik, burina, osarpana budova. Hoci par metrov odtial prebehla rekonstrukcia ulice, ktorou sa starosta chvali, tak zvysok verejneho priestoru vyzera ako po skonceni obcianskej vojny. Ziadam o upratanie, odstranenie neporiadku, zakrytie kanala a vystavenie pokuty majitelovi pozemku. Stare mesto nevadi Vam to?

16. august 2018

Jerome

Dnes je 16.augusta,toto malo byt okamzite odstranene,upravene...kde to zijeme?? Fakt vedenie mesta nema zaujem o poriadok a cistotu? 10x sa pytame: INSPEKTORI co robia??

Ved si precitajte odkazy obcanov,ktorym este zalezi na Bratislave,sama spina,neporiadok,nedodrzivanie elemnteranych pravidiel...atd.,atd.

Mesto,uverdomte si, aky to ma vplyv na mladež,este viac zlahostajneju voci okoliu, ziv.prostrediu...
17. august 2018

Odpoveď samosprávy

ide o súkromný majetok, majitelia boli vyzvaní k náprave, stavebný úrad ich tiež vyzval na úpravu stavby - odstránenie grafitov ( nie len ich ), stavba je v štádiu predaja o to je ťažšie z realizáciou opráv. Majitelia žijú v zahraničí, snažia sa o zabezpečenie objektu a udržanie čistoty, ale objekt je neustále vykrádaný a prespávajú v ňom neprispôsobiví občania, ktorí zjavne zhoršujú stav objektu a jeho okolia.

Vladimír Skokňa
referát verejného poriadku
oddelenie životného prostredia, správnych konaní a verejného poriadku
Miestny úrad mestskej časti Bratislava - Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava
tel.: +421 2 59 246 265
mobil: +421 903 429 090
E-mail: [email protected]
www.staremesto.sk
17. august 2018

Jerome

Majitelia su povinni zabezpecit bezpecnost, to, ze su v zahranici ich neospravedlnuje, treba ich vyzvat pod hrozbou pokut.
Urobili by toto aj vo Viedni??
09. január 2020

Martin Uváček

Dali tam drevenú dosku ale to nie je trvalé riešenie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania