Odstavený vrak pri škôlke

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený

Auto uz vyse roka odparkovane ciastocne na travniku asi kradnute nakolko sa nikto o to nezaujima a to este mimo bratislavske cisla. Auto sa nachadza na ulici šintavska pri materskej skolke. To si budeme chodit parkovat vraky do velkych miest vsak tam si to nikto nevsimne.

17. september 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
odstavené auto pri škôlke na Šintavskej ulici máme už zaevidované. Cez policajný zbor SR sme zistili meno a adresu majiteľky vozidla. Výzva, ktorou sme ju upozornili na neplatné nálepky STK sa nám ale vrátila s poznámkou, že adresát jej neznámy. Na získanie ďalších informácií požiadame REGOB (register obyvateľstva SR) o informáciu ohľadom trvalého pobytu majiteľky vozidla.

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
Kutlíkova 17, Bratislava
t.č. 02/63823 065
fax 02/63 823 908
[email protected]
www.petrzalka.sk
16. október 2013

Dzany

no zase mesiac a nic sa s tym . keby slusny vodic zastavil na trave tak mu daju mesky policajti papucu a pokutu. tato sprepacenim majitelka ani nevie kde ma auto a ani to ze je na trave nikoho nezaujima a to tam chodia policajti kazdu chvilku. naco by sa zaujimali o vrak ked z neho statna kasa nema ani korunu len starost. dokedy tam bude strasit ten vrak ???
06. december 2013

Dzany

uz je konecne prec

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania