Návrh na zjednodušenie dopravy - Vietnamská

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Uzavretý

Návrh na zavedenie jednosmernej cesty pre odľahčenie a zjednodušenie cestnej premávky na Vietnamskej ulici - problém pri obchádzaní vozidiel - úprava na jednosmerku prispeje k zlepšeniu dopravnej situácie

14. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobry den,

Vietnamská ul. je v rámci územia Trnávky jedinou celistvou obojsmernou prepojovacou komunikáciou medzi komunikáciami vedenými po Ivánskej ceste a Bulharskej ulici. Jej funkcia je pri súčasnej organizácii dopravy Trnávky nezastupiteľná. Dôvodom pre jej zjednosmernenie nemôže byť parkovanie vozidiel v rozpore s ustanoveniami zákona č. 8/2009 Z.z. o cestnej premávke. Ani výhľadovo sa s jej zjednosmernením nepočíta. Toto stanovisko pracovník Miestneho uradu konzultoval s Krajskym Dopravnym Inspektoratom, no "nad požiadavkou zjednosmernenia len neveriacky pokrútil hlavou".

@admin - prosim zmenit status. Navrh bol komunikovany a posudeny KDI ako neschodny.

s pozdravom,

Útvar pre styk s verejnosťou
17. september 2018

Michal

Aspon je vidiet ako sa samosprava venuje jednotlivym podnetom. Nikto nepopisoval zjednosmernenie hlavnej cesty Vietnamskej medzi Ivanskou Cestou a Bulharskou. Skuste nabuduce pozriet aj obrazky, kde mate specificky vyznaceny usek o ktory sa jedna.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania