Ako prejst od trznice do oc central s kocikom?

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý

chcela by som sa spytat ako ma prejst matka s kocikom cez krizovatku pri obch.dome central smerom na racianske myto? do podchodu vedie obrovske schodisko s vypnutymi eskalatormi a prechod pre chodcov obdalec vedie len po nastupistia elektriciek? je toto v bratislave mozne?S kocikom nemozem prejst normalne a slusne? Matkam neostava ine len poprosit niekoho aby pomohol zniest a vyniest tie desiatky schodov hore a dole. dakujem.

10. september 2013

miro

aspoň vidíte ako obchodné centrum Centrál kašle na matky s kočíkmi, ktoré neprídu autom, ale MHD ... adresujte láskavo svoj podnet na vedenie OC Centrál ....
10. september 2013

Jana

vobec nejde o OC Central, ale o princip, ze mamicky s kociarmi vobec neprejdu cez krizovatku smerom na central a dalej napr. na Mileticku...
04. november 2013

Viva

Áno, po cca 25 ročnom bačovaní rôznych politických opičiakov v tomto meste, je dnes celá Bratislava vydrancovaná, zadľžená, finančne vycicaná a zdevastovaná.
Príkladom dôsledkov je aj podchod na Trnavskom mýte, ktorý potemkinovsky pred MS v hokeji zaplátali, ale to je všetko. MS skončili a devastácia verejných priestorov môže pokračovať.
15. december 2019

Novomestan

Po obnove podchodu boli dobudované výťahy na takéto účely. Podnet vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania