Zdevastovaný chodník

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Michal 24. septembra 2018

Medzi ulicami Štefunkova a Seberiniho je vo velmi zlom stave chodnik pozdlz plota ZŠ Bachova.na celej dlzke tohto chodnika je mnozstvo vytlkov,prelicenin,vypuklin a trhlin.Chodza a hlavne jazda kocikom tu je vazne zazitkom.Dakujem za vcasne riesenie

12. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobry den,
predmetný chodník nie je zverený do správy mestskej časti Bratislava-Ružinov z uvedeného dôvodu, ho mestská časť nemôže zaradiť do investičného plánu na rekonštrukciu. Je to kategoria komunikacii, ktore sa v Ruzinove nachadzaju, no neboli odovzdane do spravy mestskej casti.

s pozdravom,

Útvar pre styk s verejnosťou
26. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mrzí nás, že tento podnet ostal nepovšimnutý, bohužiaľ, táto komunikácia patrí medzi nezaradené. To znamená, že ju nemá v správe ani mesto, ani príslušná mestská časť, avšak zákon nám umožňuje vykonávať údržbu iba na komunikáciách, ktoré v správe máme. Preto v spolupráci s mestskými časťami momentálne pripravujeme proces tzv. pasportizácie komunikácií (ciest a chodníkov), aby postupne všetky komunikácie v meste mali jasne identifikovaného správcu.


Ďakujeme za trpezlivosť a za to, že nám pomáhate spraviť naše mesto krajším.

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
12. august 2020

Mária

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať na aktuálne informácie týkajúce sa tohto podnetu. Ak pozerám správne, tak v katastri je chodník uvedený vo vlastníctve hlavného mesta a naďalej je v dezolatnom stave. Vedľajší chodník sa prednedávnom začal opravovať, nedá sa prosím niečo spraviť aj s týmto? Ďakujem pekne!
28. august 2020

Mária

Dobrý deň, môžete sa prosím vyjadriť k aktuálnemu stavu? Ďakujem!
30. jún 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne zaslaný samospráve.

S pozdravom,
Barbora
Administrátorka portálu Odkaz pre starostu
10. apríl 2024

Rozália

Dobrý deň,
oceňujem, že sa veľa ciest a chodníkov opravuje. A rada by som upozornila, že spojnica medzi ulicou Štefunkova a Seberíniho (medzi areálmi MŠ/ZŠ) je roky vo veľmi zlom stave. Chodí tam veľa kočíkov, detí na bajkoch a je to jeden výmoľ za druhým. Verím, že chodník príde čoskoro na rad a bude obnovený.
15. apríl 2024

Odkaz pre starostu

Dobrý deň, podnet bol opätovne zaslaný samospráve.
S pozdravom,
Administrátor portálu Odkaz pre starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania