Značenie park.boxov na Bieloruskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

V riešení
meno
Patrik S. 08. októbra 2018

Dobrý deň. Asi pred 2-3 týž. nám ukončili rekonštrukciu parkoviska na Bieloruskej ulici, no teraz je najväčší problém s park. boxami ktoré nie sú dobré označené. Vodorovné dopravné značenie sa nezhoduje so zvislým značením a tak človek nevie kde má parkovať. Napr. pri Boxe č. 15a je značka RESERVE na box č.7a. Chcel by som sa informovať kedy a či vlastne máte v pláne toto značenie prerobiť ako má byť,lebo už nie raz som tu videl mestských policajtov, ktorý síce prišli ale nemali čo riešiť lebo podľa značiek bolo všetko v pohode no susedia sa sťažujú že im niekto stojí na zaplatením boxe. Ďakujem za odpoveď

08. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vodorovné dopravné značenie na Bieloruskej ulici je dokončené. Čo sa týka zvislého dopravného značenia, ešte nie je dokončené a teda tabule nesedia. Preto je zbytočné volať mestskú políciu, je potrebné, aby sedelo vodorovné ako i zvislé dopravné značenie. O stave na Bieloruskej ul. je MsP upovedomená.
Na realizácii sa pracuje, poprosím Vás teda ešte o trpezlivosť.
Žiadateľom, ktorí majú platené vyhradené parkovacie miesta, bude v r. 2019 odpočítaná alikvótna čiastka za dobu nemožnosti parkovania.
Ďakujem

S pozdravom

Mgr. Monika Kovácsová
ref. ŽP, OaCH

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania