Neviditeľný prechod

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Vyriešený
meno
Tomas Buzinger 09. októbra 2018

Dobry den. Prechod na Svantnerovej ulici je uz takmer neviditelny navyse sa teraz opravuju schody na protilahlej strane, navrhoval by som posunut zaciatok schodov tak, aby sa za priechodom dalo dostat bezpecne s kocikom na kolajnicky schodov. Je tam maly priestor chodnika za priechodom a rodicia preto nemozu s kocikmi sa dostat na chodnik a idu radsej mimo priechodu co je nebezpecne.

09. október 2018

Pavol J.

Celé je toto zle vymyslené, pretože vozidlá z hlavnej cesty jazdia (valia sa) neprimerane rýchlo a do zákruty, resp. na priechod vidno až na poslednú chvíľu. Starší ľudia majú problém uskakovať Fittipaldiovcom. Schody opravujú tiež ako keby ich je o tucet krát viac (dlho).
10. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnety. Priechod pre chodcov obnovíme čo najskôr, najneskôr do konca budúceho týždňa.
Čo sa týka schodov, tie sa v súčasnosti opravujú, vymieňa sa zvetralá pochôdzna vrstva. Súčasné schody sú už teraz pomerne strmé. Ak by sme posunuli začiatok schodov, museli by sa zbúrať min 2 stupne a tým by nástupný schod mal výšku cca 35 cm. Ak by sme chceli rozšíriť nástupný priestor, bolo by potrebné celé schody prebudovať a nejednalo by sa o opravu ale o rekonštrukciu, finančne a časovo podstatne náročnejšiu.

Ing. arch. Pavel Gašparovič
Vedúci oddelenia územného rozvoja a životného prostredia
19. október 2018

Viliam

Podnet vyriešený, dnes bolo značenie obnovené

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania