Parkovacie boxy

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Daniel Zachar 09. októbra 2018

Vazeny pan Stevcik, na Somolickeho ul. 2 ste nevymalovali vodorovne znacenie (snazili ste sa o to 4 roky!!!), ktore by umoznilo MP udelit pokutu za neopravnene parkovanie.
(MP nemoze pokutovat, ked nie je zvisle a vodorovne dopravne znacenie v sulade s Dopravnou vyhlaskou) Iste bude zaujimave si vypocut Vase zdovodnenie, co sposobilo, ze nastala takato situacia akurat v tomto problematickom mieste. Alebo je to problem oddelenia dopravy?

09. október 2018

Jerome

Bohužiaľ, vodorovné nie je dokončené ani v okolí Somolického, napr. Moyzesova, Tolstého...čo s radosťou kvitujú mimobratislavskí šoféri,ale, druhé bohužiaľ :):) - tí nebudú voliť v Starom Meste...
10. október 2018

Daniel Zachar

Nie je to "Bohuzial" ale je to vedome zneuzitie legislativy, ktoru zamestnanci Stareho mesta velmi dobre ovladaju.Nechcela to vyriesit ani p.Rosova a mala na to 8 rokov a detto ani pan redaktor Stevcik, ktory za styri roky v tejto veci nepohol ani prstom.Terraz ked sa blizia volby, tak narychlo robi nieco, aby sa zviditelnil. Zial nahle mu dosla farba .Tragediou je vsak apatia obyvatelov,ktori to vsetko svojou necinnostou a nezaujmom o veci verejne co sa v nasom okoli deje , umoznuju.
Pan Stevcik, kedy ste sa tu v nasom okoli s nami obyvatelmi posledne alebo niekedy stretli?
11. október 2018

Jerome

Tolstého - vyšúchané vodorovné -rovnako aj časť Moyzesovej /pri krizovatke s Lermontovovou/
11. október 2018

Jerome

P.starosta, p.Bombara, hľa, komu umožňujete parkovať zadarmo na rezidentskych miestach!!
Vodorovné malo byť ešte pred letom dokončené!
11. október 2018

Odpoveď samosprávy

Obnovu vodorovného značenia realizuje spoločnosť Saroute, s.r.o. ako víťaz súťaže v zmysle platných predpisov. Do dnešného dňa mestská časť neprevzala vykonané práce ani menovanej spoločnosti nič nezaplatila. Dodávateľská spoločnosť bola viacnásobne urgovaná pre dokončenie prác na obnove vodorovného dopravného značenia v danej lokalite napriek tomu, že im práce komplikujú nedisciplinovaní vodiči motorových vozidiel, ktorí parkujú na miestach s uvedením dočasného zákazu parkovania z dôvodu obnovy VDZ.

Edmund Bombara
referát správy komunikácií
Oddelenie dopravy
Miestny úrad mestskej časti Bratislava - Staré Mesto
11. október 2018

Jerome

a prečo nezavoláte odtahovku? Počas p.Rosovej sa to bezne dialo, ked niekto nerespektoval zvislé dopravne znacenie, to akoze kvoli nejakej firme budeme zase tam,kde pred 8rokmi?? Vtedy sa MU vyhovaral na firmu z PB,že použila nevhodne natery, nepoucili ste sa?
Tak majte vlastných ľudí,ktorí budu kontrolovat rez. parkovanie, ved Stare Mesto ja zahltené cezpoľnými...parkujucimi ZADARMO na rez miestach...
11. október 2018

Daniel Zachar

Pan Bombara neviem co este na tom mieste robite , styri roky od Vasho nastupu vzdy len nieco konstatujete, za co Vas platime? Mali ste dost casu na realizaciu, od datumu co ste nastupili do funkcie, aby ste v konkretnej veci konali.Vase zdovodnenie je len ukazkou Vasej osobnej neschopnosti ako aj skutocnosti, kam az ste post ktory zastavate dotiahli a aku vaznost ma cela vasa samosprava!!!
Vy ste obraz pana Stevcika, ktory Vas do funkcie menoval.
Doporucujem si skontrolovat vodorovne znacenie na Lermontovovej o ktorej ste nakrutili dokonca video v akom je stave po dvoch mesiacoch od realizacie!!! Verim,ze pride cas ked Vam to daju k nahrade. Zodpovednost za vyber dodavatela nesiete Vy nie obcania. Chcete snad tvrdit ze ste so starostom 4 roky hladali dodavatela?
29. december 2023

Martin Uváček

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený Značenie dávno premalovane.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania