Parkovanie na zelenej ploche - Bajkalská


Uzavretý
meno
Lubos 13. októbra 2018

Pri vystavbe Narodneho futbaloveho stadiona si dodavatelia urobili parkovisko zo zeleneho pasu medzi vozovkami. Ziadam o pravidelnu kontrolu nezakonne parkujucich aut v okoli mestskou policiu a naslednym odtahom

14. október 2018

Jerome

Čo robí MsP a kontrolór verejného poriadku mestskej časti Nové Mesto?
16. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol zaslaný na vyriešenie.

Kancelária starostu
16. október 2018

Lubos

Kto to prosim dostal na riesenie? Mestska aj statna policia chodia denne okolo a nic neriesia. Dakujem.
24. október 2018

Juraj Bzdovíček

Kusy sa venuje kampani, nema cas, pritom stavebny urad je on. Ziadne uznacenie stavby, staveniska, skladkuju tam bordel. Volal som MsP, ze stredovy pas je sucast stavby a mozu tam stat. Ze to povolil starosta.
24. október 2018

Juraj Bzdovíček

Kde su aktivisti, zelena hliadka, maju zaplatene za mlcanie? Stavebna cinnost neskoro do noci, v sobotu, v nedelu, rozpor so zakonom VZN. Kazdy si v tejto MC robi co chce, ked si to kupi u starostu.
24. október 2018

Juraj Bzdovíček

Platia dan za zabratie verejneho priestranstva? Rok uz nie je parkovanie na Tegelhofa, 3 prudy Bajkalskej zabrate. To nie je verejny zaujem, to stavia obcianske zdruzenie.
24. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Váš podnet bol preverený, pričom bolo zistené, že uvedené miesto je už po úprave v riadnej prevádzke. Hliadky Exp. MSP BA III na tomto mieste v rámci svojich kompetencií vykonávali opakované kontroly, pričom boli riešení vodiči, ktorí svoje vozidlá parkovali okolo deliaceho zatrávneného pásu. Situáciu týkajúcu sa uloženého stavebného materiálu na tomto zatrávnenom páse sme preverili a bolo zistené, že Magistrát hl. m. SR Bratislava, ako oprávnený orgán vydal na takúto činnosť povolenie, pretože je správcom cesty a tento zatrávnený pás je súčasťou tejto cesty.
Ďakujeme za podnet.


ml. kom. Bc. Marcela Sabinová
24. máj 2019

Lubos

Dakujem za odpoved, ale... vodici ktori parkovali okolo zeleneho pasu boli rieseni, ti na zelenom pase nie. Na tuto vec boli opakovane staznosti, hlasenia isli na miestnych poslancov, kontaktovana mestska policia. a po takmer siedmich mesiacoch pride odpoved ze je to uz teraz v poriadku...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania