Zrušenie trolejbusu 208

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Vyriešený
meno
Táňa 14. novembra 2018

V lete sa opravilo stojisko, vybudovala určite drahá vozovka na zastávke trolejbusu 208 na Šulekovej a MHD teraz trolejbus 208 bez náhrady "dočasne" zrušil pre nedostatok vodičov. V okolí býva veľa starých ľudí, ktorí často navštevujú lekárov a nie každý má auto. Nedala by sa presunúť konečná 202 z Hodžovho námestie na Šulekovú? Nabádate ľudí používať MHD a nie autá a potom sa rušia linky. Nedalo by sa s tým niečo urobiť?

29. november 2018

Táňa

Odsunutím podnetu do "neriešený" ste teda naozaj nič nevyriešili! To akože starý starosta sa už nestará a nová pani starostka má kopu iných priorít? Už zabudla, že ju volili aj ľudia, ktorí týmto neriešeným problémom trpia?
29. november 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

status podnetu na "neriešený" sa mení automaticky, a to ak do 14 dní od nami doručenej výzvy samospráva alebo iná zodpovedná inštitúcia nevloží odpoveď k tomuto podnetu. Zodpovednosť za tento podnet je aktuálne určená na Dopravný podnik Bratislava, a.s., kam opätovne zasielame prosbu o vyjadrenie k tomuto podnetu.

Zároveň si dovolím podotknúť, že odkazovanie na nereakciu dosluhujúceho starostu alebo novozvolenej starostky, nie je úplne namieste aj z iného dôvodu, ako že zodpovednosť za tento podnet je skôr na strane dopravného podniku. Mimo iných dôvodov aj preto, že sa do tohto momentu ani nekonalo prvé "nové" zastupiteľstvo, to sa bude konať až budúci týždeň.

Juraj Hurný
[email protected]
30. november 2018

Táňa

Dobrý deň, ďakujem za vysvetlenie pojmu "neriešený" a dúfam, že sa dopravný podnik na vašu opätovnú žiadosť o vyjadrenie skutočne vyjadrí. Chápem, že zodpovednosť za riešenie má dopravný podnik ale zároveň si myslím, že aj starosta/starostka tej ktorej mestskej časti má možnosť takúto situáciu s dopravným podnikom riešiť. Ja ako obyčajný človek by som u dopravného podniku určite nepochodila...
01. december 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

v prípade ak sa Dopravný podnik k predmetnej veci nevyjadrí, oslovíme aj úrad mestskej časti.

S pozdravom,
Juraj Hurný
[email protected]
01. december 2018

Táňa

Veľmi pekne Vám ďakujem za ochotu nejako pomôcť ľuďom, ktorí bývajú v okolí konečnej na Šulekovej. Hlavne teraz v zime je to pre starších ľudí dosť namáhavé vyšliapať aj s nákupom domov.
Prajem pekný deň!
31. december 2018

Táňa

Chcem sa takto poďakovať nielen za seba,
ale aj za všetkých starších spoluobčanov za ochotu všetkým, ktorí v tejto veci vyvinuli akúkoľvek aktivitu. Podľa stránky dopravného podniku by mala 208 síce so zmenenou trasou ale s konečnou na Šulekovej opäť od januára premávať.
Prajem Vám v novom roku veľa pracovných aj súkromných úspechov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania