Nebezpečenstvo pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Lenka 15. novembra 2018

Prepojenie oblasti Polianky, Galeria Lamac, Zelezna studnicka pre chodcov uplne chyba. Pocas kratkej prechadzky som videla minimalne 3 ludi (2 tinedzeri) ako prebiehaju cez 4 pridovu cestu a zjazd z dialnicneho obchvatu. Najblizsi priechod pre chodcov je az na urovni Mokrohajskej ulice. V blizkosti su 2 stredne skoly. Verim, ze sa to podari vyriesit skor ako pride k urazu/smrti. Je to take okrajove uzemie mestskych casti, nie som si uplne ista, komu toto uzemie patri ...

21. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie. O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
05. september 2019

Kik B

Prosím nejaká aktualizácia ?
09. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v tejto lokalite momentálne bohužiaľ nie je plánované budovanie žiadneho priechodu pre chodcov, ani mimoúrovňového (podchod, nadchod). Čo sa týka štandardného priechodu pre chodcov, jeho vyznačenie nie je možné, keďže ide o hlavné privádzače do mesta zo západného smeru, ako aj vetvu diaľnice. Priechod pre chodcov by tu preto pravdepodobne potreboval kvôli bezpečnosti semafor, ktorý by výrazne znížil priepustnosť tejto križovatky, čo je pri jej význame nežiadúce.
Na dopravu v okolí tejto lokality odporúčame mestskú hromadnú dopravu.

S pozdravom,

Oddelenie dopravného inžinierstva
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania