Pretrvávajúce problémy s osvetlením

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Outdated 10. decembra 2018

Pouličné osvetlenie je v Bratislave v čím ďalej, tým horšom stave. Firma Siemens pokračuje v pílení stĺpov pouličných lámp, len s chabými náhradami. Priamo pred vchodom do areálu školy na Rajčianskej, nesvietia hneď vedľa seba dve svetlá: X027/007 a X027/008.
Spred zdravotného strediska vo Vrakuni., kde je obzvlášť dôležité osvetlenie, hlavne teraz v zime, bolo naraz odstránených celkovo asi päť až osem pouličných lámp. Čerešničkou na torte je, že na jednu z odpílených lámp (viď foto) len pred pár dňami zavesila mestská časť novozakúpenú vianočnú ozdobu, asi jedinú z prvých troch v Bratislave, ak nie na Slovensku, vyrobenú z veľkej časti na 3D tlačiarni. Teraz ju odviezli ktovie kam, aspoň ju mohli dať na vedľajší stĺp.
Kedy bude konečne v Bratislave moderné a hlavne funkčné osvetlenie?

10. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Verejné osvetlenie v celej Bratislave je výhradne v správe Magistrátu, preto podnet na prešetrenie zasielame im. Pekný deň

Mgr.Henrieta Dvorská
13. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie. O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania