Nám. 1. mája-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Uzavretý
meno
Jojo 14. decembra 2018

Dobry den,
Chcel by som poprosit o riesenie problemu s parkovanim. Preco je dovolene parkovat autam na Námestí 1. mája? Hned vedla je UMELÉ KLZISKO a plno deti... Pravidelne rôzni vodiči parkujú svoje autá kde sa da a ludia musia tieto autá obchádzať. Bolo by fajn nejakým spôsobom znemožniť vodičom parkovať na tomto mieste. Pre starších ľudi a deti je to naozaj nebezpečné.

Zákon o cestnej premávke jasne definuje kde sa nesmie zastaviť a stáť...

17. december 2018

Odpoveď samosprávy

Do doby rekonštrukcie parkovacej plochy za Tureckým domom sa tento priestor bude dočasne využívať ako odstavná plocha pre vozidlá SCR a MsKS. Mestská polícia bude zasahovať v prípade používania priestoru cudzími vozidlami.

mesto Senec
17. december 2018

Jojo

Neuveritelne... Pre SCR a MsKS treba docasne vyhradit/rezervovat parkovne miesta na platenom parkovisku na namesti. Parkujú tu osobné autá priamo na chodníku, obmedzujú chodcov a robia tuto cast namestia nebezpečnou. Pritom su voľné parkovacie miesta na platenom parkovisku. SCR a MsKS nech sa paci ale na ostatnych zavolame policiu. Tu neriesime kto tam moze jazdit a parkovat, ale nebezpecnu situaciu. Predpokladam, ze sa jedna o auta predávajúcich na vianočných trhoch a pod. Je tam pomerne zivo a jednoducho je treba chranit pobehujuce deti a chodcov.
04. január 2019

Sencan

Pre vzidla MsKs zakon o cestnej premavke neplati? 50 m dalej je platene parkovisko, kde moze mesto vyhradit parkovacie miesta pre MsKs.
10. apríl 2019

Tomas O.

Vedel som, ze tu uz bolo nieco podobne. Dnes som pridal novy podnet s rovnakym problemom, ale ked vidim hore tuto odpoved, tak ani neviem naco som sa namahal. To vyzera, ze mesto jednoducho scvhaluje jazdenie po namesti. No comment.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania