Parkovanie Námestie 1.mája - COOP Jednota

Zodpovednosť za riešenie: Senec

V riešení
meno
Jojo 23. októbra 2018

V súvislosti s podnetom ID 57560 by som sa rád opýtal, ako je to s parkovaním pred COOP Jednota na nám. 1 mája. Sme na chodníku alebo na parkovisku?
Z Jesenského na nám. 1 mája vedľa Coop jednoty prechádzame po ceste alebo po chodníku?

Situácia je už neúnosná. Zásobovanie, chodci a parkovanie na jednom mieste, blokovanie kontajnerov, prejazd a parkovanie medzi chodcami na chodníkoch a pod. Aké riešenie plánuje mesto? Ďakujem

02. november 2018

Odpoveď samosprávy

Priestor pred budovou ako aj za budovou vrátane cca 3m pásu je v majetku Coop Jednota. Zadná časť sa využíva pre zásobovanie po jestvujúcej prístupovej ceste. Zostávajúci priestor medzi polyfunkčnou budovou a predajňou nie je vedený ako komunikácia. Je to len ostatná plocha, zatiaľ bez odsúhlaseného dopravného značenia.

mesto Senec
07. november 2018

Jojo

Dakujem za odpoved. Komu teda patrí tato spevnená plocha "cesta" ? Vo vecernych a dennych hodinach parkuju auta po celom okoli COOP Jednota. Som sam vodic a viem aky je problem s parkovacim miestom, ale takto sachovat na chodniku nieje riesenie.

Preto by som chcel navrhnut osadit jednoduche stlpiky na chodnik, tak ako to robia v kazdom normalnom meste aby sa auta nedostali tam kde nemaju co hladat a dovolili chodcom pouzivat chodik v akejkolvek hodine.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania