Nelegálna dopravná zábrana na Gabčíkovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

V riešení
meno
Luky Luky 07. januára 2019

Na Gabčíkovej ulici pred garážami je na komunikácii NELEGÁLNE umiestnená zábrana arogantným vodičom a majiteľom garáže s číslom 5328. Majiteľ tejto garáže úmyselne zaberá voľné miesto na parkovanie, pričom v vlastní tri vozidlá a len zriedka garážuje vo svojej garáži. Jedno z tých vozidiel je Škoda Fabia ečv BA-720VI, ktoré mimochodom parkuje na parkovisku a nie v garáži. Ďalej vlastní alebo je užívateľom modrého VW Cady a Škody Octavia, ktoré tiež zaberajú miesto beztak vyťaženého parkoviska. Chcel by som požiadať kompenentného správcu, aby zábranu odstránil a sankcionoval tohto arogantného človeka takým spôsobom, aby danú vec nezopakoval, napr: podľa cestného zákona možno dopravnú značku osadiť len na základe miestneho dopravného inšpektorátu. Bez povolenia vyrúbiť pokutu 320 eur!

09. január 2019

U NAS TAKA OBYCAJ

treba zisti konkrétneho majitela a zverejnit je totoznost! urcite sa potesi parkovacim poplatkom ktory na 3 vozidla bude uplne v prospech samospravy a bude sponzorovat vystavbu parking politiky...
10. január 2019

Anonymný užívateľ

Zabrana tam nema co robit, to je jasne. Ale na zaklade coho chcete cloveka nutit aby parkoval v garazi? To sa musi?
17. január 2019

Luky Luky

Samozrejme nechcem nikoho nútiť parkovať v garáži. Len som poukázal na to, že tam neparkuje a osadí si tam zábranu, ako keby to bolo jeho a tým zaberá voľné parkovacie miesto. Vieme veľmi dobre, aká je situácia s parkovaním a takéto svojvoľné osadzovanie zábran je neakceptovateľné.
23. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

po zistení majiteľa garáže sme ho listom vyzvali na predloženie projektu, ktorým bolo Operatívnou komisiou pre dopravné značky a dopravné zariadenia osadenie daného dopravného zariadenia určené alebo v prípade absencie schváleného projektu na odstránenie nelegálne osadeného dopravného zariadenia. Výzva bude doručená v najbližších dňoch.

S pozdravom

Pavel Vrabec
Miestny úrad mestskej časti
Bratislava-Karlova Ves
Nám. sv. Františka 8
842 62 Bratislava
02. august 2019

Roman Mihalik

Je to tam stále, čo sa vo veci robí? Nestačí dať jednu info v januári a nič viac!
Veď nás priebežne informujte aké kroky sa udiali a čo bude následovať.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania