Podozrivé narábanie s odpadom

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

Neriešený
meno
Jakub 18. októbra 2013

V sobotu, 12. 10. doobeda, sme videli ako do záhradkárskej osady za ŽST P. Biskupice prišilo nákladné auto naložené odpadkami. Za ním šiel bager (na fotografii ako opúšťa lokalitu). Išli sme sa pozrieť, kam auto viezlo odpadky a došli sme na koniec uličky. Obe vozidlá vošli na súkromný pozemok, na ktorom boli kopy štrku. Onedlho sme už videli vracajúce sa nákladné auto – prázdne, ako aj bager.
Je na uvedenom mieste legálna skládka odpadu? Vie mestská časť o činnosti, ktorá na tomto mieste v jeho okolí prebieha? Mám na mysli vyhadzovanie odpadu do prírody miestnymi obyvateľmi a možno aj inými.

23. október 2013

Mária

Myslím, že našu mestskú časť zaplavili arogantný stavebníci, ktorých sme vpustia naša mestská časť. Skládky sa nám kopia na každom kroku.Tieto problémy sa vyskytujú na ulici Vlárska stavebný odpad končí ani nie 50 metrov od obytného domu a hned je nahlásená taká istá skládka pri Krásnej hôrke v lesnom poraste. Pokúste sa pozrieť tieto podnety. Možno spoločne dokážeme viac ako každý sám.
22. júl 2014

etech

chodte sa pozriet na Jegenessku ulicu , ako tam vozia odpad vo velkom , bez povoleni sa tam buduju skladky. Prosim Vas nemozte tam na konci obyvanej casti ulice osadit znacku zakaz vjazdu a kontrolovat to ?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania