Nepojazdné vozidlo na Pribišovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
adam 20. októbra 2013

Vrak bol nahlaseny mailom 4.9.2013 ..dodnes sa ani nepohol..ako budete zabezpecovat buduci "parkovaci system"? Ako budu platit (neplatit) majitelia tychto vozidiel? Toto auto sa nepohlo uz viac ako rok, zarasta burinou..

21. október 2013

likvidator

toto auto nebolo nikdy na STK ani na EK?
pocitajuc, ze je to najmladsi model danej generacie, tj. rv 2006, tak v roku 2010 mal prvy krat absolvovat minimalne STK
22. október 2013

blo

=> pokuta 332 eur vid. "V takýchto prípadoch sú obvodné úrady pre cestnú dopravu a pozemné komunikácie povinné konať a prevádzkovateľovi vozidla uložiť pokutu 166,- eur za neplatnú technickú kontrolu a 166,- eur za neplatnú emisnú kontrolu" http://www.telecom.gov.sk/index/index.php?ids=136220 poslite kvoli PZP aj policajtom, ak mozete... Pokuta za STK + EK + PZP + odtah + pripadna exekucia = Ludia sa hned odnaucia nechavat vrak na ulici... Staci jeden exemplarny pripad v novinach.
22. október 2013

adam

noo,toto asi na urade a na mestskej a statnej policii necitaju..maju robotu s rozdelovanim platenych parkovacich miest a s papucami, ked uz niet kde parkovat..ved tento stoji pekne v chlieviku a nevytrca ze?
22. október 2013

Anonym

neviem kto by nechal celkom dobre auto a ani nie stare?? myslim si ze by bolo mozne ze majitel je v zahranici!! a EK a TK muselo aspon raz mat kedze ma ECV (SPZ)
22. október 2013

likvidator

Ked je majitel v zahranici, tak ma take iste povinnosti... T.j. v zakonom stanovenej lehote absolvovat EK a STK. Teoria, ze muselo auto absolvovat stk aj ek aspon raz je scestna, kedze nove auta pri udeleni ECV na stk nechodia a prvy raz treba absolvovat stk az so 4-rocnym autom... Ked sa na to vykaslem, ako v tomto pripade, tak to auto jednducho ani raz na stk nebolo...
23. október 2013

Odpoveď samosprávy

Tento prípad vraku na Pribišovej ulici je v stave riešenia. Majiteľa tohto vozidla sme si vylustrovali cez KRPZ (Krajské riaditeľstvo policajného zboru) a listom vyzvali na odstránenie vozidla. Nakoľko je vozidlo stále na tom istom mieste, podnikneme ďalšie kroky k jeho odstráneniu.
Ďakujeme za Váš podnet.

Nadežda Geislerová
Referát ekológie a zelene
MiÚ MČ Bratislava - Karlova Ves
19. november 2013

adam

Predpokladám, že "prípad je vo fáze riešenia"...Tak ako ďaľšie prípady vrakov, ktoré blokujú akútny nedostatok parkovacích miest na DD..
Prešiel mesiac a dosiaľ sa auto nepohlo..
15. december 2013

adam

Bez zmeny ..auto stále zaberá vzácne miesta na parkovanie...totálna bezmocnosť???
18. február 2014

adam

Nepojazdne vozidlo sa preskocilo a prenajom RESERVE miest pokracuje..Treba zabezpecovat aj odstranovanie vrakov..
17. apríl 2014

adam

Vozidlo stale na mieste..aby si ho majitel pod tou burinou nasiel, ked ho pojde odstranit!!!
05. august 2014

Michal Molčányi

Vozidlo bolo konečne odtiahnuté. Podnet je vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania