Belianska - zle viditeľná značka

Zodpovednosť za riešenie: Mestské Lesy

Vyriešený

Znacenie ne ceste “Zakaz vjazdu” je vysuchane a vertikalna znacka chyba uplne.

19. február 2019

Odpoveď samosprávy

Nápis na asfalte obnovíme (má iba informačný charakter). Zákaz vjazdu na lesné cesty je daný zákonom NR SR č. 326/2005 Z. z. o lesoch. Dopravná značka "Zákaz vjazdu" na okraji lesa je nezmyselná.

Rudolf Ivičič Mestské lesy v Bratislave.
19. február 2019

Marian

Dobry deň, máte pravdu - ale v inej krajine viac na západ. Chodím tade niekoľko krát do týždna a je bežné ze sa vodiči otáčajú až na rázcestí cca 500m dalej za vjazdom do lesa. Vertikálna značka by určite pomohla. Každopádne ďakujem za obnovu nápisu na ceste. Pozdravujem
20. február 2019

Michal

rozhodne tam treba osadit znacku, rovnaky nezmysel je davat znacku zakaz zastavenia a statia na chodniky kde nie je povolene parkovanie a vyplyva to z vyhlasky a bezne ich vidno po celom meste. Myslite si ze vodici ktory nepoznaju uz takto zakladnu vyhlasku, poznaju a budu respektovat zakon o lesoch?
20. február 2019

TLJ

Nezmyselná ?! To hádam nie !!
Či už na začiatku, ale aj uprostred lesa/lesoparku sú predsa jak zvislé tak vodorovné dopr.značenia umiestené/umiestňované a majú svoje opodstatnenie.
Už za pôsobenia Ing.Vladimíra Kutku (Vášho bývalého nadriadeného) bol kladený dôraz na dopr.značenia (ich dodržiavania v súčinnosti s MsP Bratislava) + nápisy na ceste/chodníku/info.tabúl na lúkach (napr. „Zákaz voľného pohybu psov“) a pod..
08. máj 2019

Marian

Stále nič, ako to vyzerá s obnovou značenia prosím?
24. júl 2019

Marian

Vyriesene, dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania