Rusovská cesta-cyklotrasa-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Majkl 16. februára 2019

Dobrý deň, denne prechádzam cez mostík ponad Chorátske rameno blízko križovatky Rusovskej cesty, ktorá ide smerom na Námestie hraničiarov. Je to v podstate oficiálna cyklocesta a chodík zároveň. Na tomto krátkom úseku však chýba asfalt a veľmi komplikuje/spomaluje prechod cez tento úsek cestným cyklistom a matkám s kočiarom. Jedná sa o jediný krátky úsek bez asfaltu okolo celého Chorvátskeho ramena. Ked nedávno ďalej asfaltovali novú cyklocestu dúfal som, že dorobia aj spomínaný úsek, nestalo sa tak. Prosím samosprávu aby ten úsek doplnila o asfalt a spríjemnila deň nejdenému občanovi, verím, že to nepoloží mestskú kasu.

S pozdravom,
Michal

10. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet a v predmetnej veci Vás informujeme, že ide o dočasnú konštrukciu, ktorá je pri ohľaduplnosti všetkých použiteľná pre chodcov a cyklistov – komplexné riešenie bude realizované pri prestavbe križovatky v rámci výstavby električkovej trate do roku 2023.

Ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť a ostávame s pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
11. marec 2019

Majkl

Dobry den, ta elektricka o 4 roky je zatial vo velmi teoretickej rovine. nechapem teda preco sa asfaltoval usek, ktory mal asfaltovy podklad predtym, hned za spominanou lavkou na jesen.
11. marec 2019

Marek

Musím dodať, že to drevené riešenie co tam bolo predtým bolo zaujímavejšie hlavne z pohľadu odtoku dažďovej vody. Teraz sa tam akurát tak robia veľké kaluze.
04. marec 2020

Tomáš

Rusovská cesta-chodník-bariéra na chodníku

zaliaty chodník
04. marec 2020

Majkl

Pani uz sme dostali odpoved :) budu to riesit ked tadial o 3 roky pojde elektricka, vobec nevadi ze par metrov za tym spravili par tyzdnov pred mojim podnetom uplne novy asfaltovy podklad ktory tiez rozbiju ked tadial pojde o 3 roky elektricka.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania