Budatínska-chodník-znečistený

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Petra P. 18. februára 2019

Po novo zrekonštruovanom rozšírenom chodníku od základnej školy sústavne prechádzajú (v súčasnosti už je to priestupok), autá pri vyparkovávaní z radu, čím úplne rozjazdili a rozryli trávnik v celej dĺžke 100 metrov a po každom daždi je preto totálne zablatený chodník, cez ktorý sa tieto autá dostávajú na cestu. Nedá sa po ňom často ani chodiť. Miestna časť by mohla teraz na jar zem opätovne zatrávniť a hlavne osadiť zábranné betónové stĺpiky, brániace jazdeniu po kraji chodníka. Pred rekonštrukciou cesty a rozšírením chodníka autá nestáli na kraji v dvoch radoch, len v jednom a nemali problém vyparkovať priamo na cestu, preto nejazdili po blate a neznečisťovali chodník. Teraz to vyzerá ako polná cesta.

18. február 2019

Petra P.

pohlad z predu
20. február 2019

Jaroslav

Kde sú mestský policajti?
20. február 2019

Peter

skor by ma zaujímalo ako prejdu dozadu autanked musia nechat 1,5 m sirku chodnika. počas jazdy asi tazko. polícia je slepá a hlucha
27. február 2019

Petra P.

Staci so súhlasom dopravného inspektoratu namalovat vyznacene parkovanie na SIKME PARKOVANIE az do polovice chodnika a zmestia sa tam vsetky auta, ktore teraz parkuju v dvoch radoch vedla seba.
18. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet.
O jeho doriešení Vás budeme informovať.


MÚ BA - Petržalka
05. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bolo zistené, že predmetná parcela č. 2043 je vo vlastníctve Hlavného mesta SR Bratislava. Mestská časť Bratislava-Petržalka nie je vlastníkom ani správcom nehnuteľnosti.
Kto? Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Oddelenie životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka
05. august 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Magistrát hlavného mesta
10. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania