Kolóny na Hradskej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vrakuňa

Uzavretý
meno
Roman 07. novembra 2013

Kazdy den v case poobednej dopravnej spicky som svedkom, ako auta prichadzajuce z Priehradnej ulice v snahe vyhnut sa kolone na Hradskej ulici v smere do Vrakune sa na nu pripajaju par metrov pre kruhovym objazdom.

Prave tieto auta prichadzajuce z Priehradnej (cervena sipka) vsak sposobuju to, ze na Hradskej (zelena sipka) sa denne tvoria kolony, kedze treba pustat pripajajuce sa auta.

Riesenim by bolo na Priehradnu ulicu osadit znacku zakaz odbocenia vpravo v pracovne dni v case 16:00 - 19:00, cim by sa docielilo ovela plynulejsej premavky na Hradskej.

07. november 2013

Vlado

Myslim si, ze znacka, ktora bude zakazovat obocenie na hlavnu cestu z vedlajsej neuspeje.
Ked vsak ano, tak tu vznikne totalny chaos. Soferi to vyriesia po svojom. Nacuvaju k vrcholu krizovatky a potom sa budu snazit paralelne zaradit do kolony.
08. november 2013

fowner

Obyvatelia Priehradnej a vsetkych okolitych ulic by si potom museli robit okruh v niektorych pripadoch az do 2,5km naviac, aby sa dostali z domu smerom do Vrakune (ti by sa asi rychlo ozvali). Okrem toho by sa to aj tak snazili arogantni ludia bud nerespektovat, alebo vymysliet nieco ako napisal Vlado. Tym ale nehovorim, ze to nie je zaujimavy napad ako riesit kolony na tomto useku, ale tu neprejde.
08. november 2013

Michal Samco

A co takto semafor? Nepustal by kazde auto zvlast ale bol by zapnuty iba cez spicku a zelena by svietila kratko a kazde 2 minuty.
08. november 2013

Roman

Michal Samco: ano to je tiez velmi dobry napad, ktory by stal za zvazenie.
11. november 2013

fuxo

Len aby to sudruhovia nevyriesili zakazom vjazdu na Hradsku.
07. január 2014

???

kedy sa pani z MÚ Vrakuňa uracia odpovedat?
14. január 2014

jozo

Zabudnite na znacky. CPckar nech ide vlakom a BA nech pouziva MHD. Pokial bude v aute sediet jeden clovek tak sa kolona bude tvorit vzdy. Ta bocna cesta je tam uz davno.
18. január 2014

orange

horšie je, že tí primitívi, ktorí sa tlačia z Priehradnej si ymslia, že tam ide o zipsový systém, lneže to je obyčajné napojenie z vedľajšej na hlavnú ... tak nech si počkajú alebo nech CP chodia vlakom a SAD !!!!!
16. apríl 2014

semo

Ja si myslim, ze kolona sa tam vytvara preto, ze kruhac zdrziava. Rovnako ako rano, sa pred kruhacom vytvaraju kolony z kazdej strany v opacnom smere.
22. máj 2014

Miro

ti co nepojdu cez priehradnu pojdu po hradsej a zapchate to bude tak isto, je to uplne jedno....v spicke je skratka vela aut a inak to nebude. A pustit niekoho, kto sice prichadza z vedlajsej, nie je hriech, o to viac, ked je to tam cele zapchate a posuva sa po metri. Chodte sa pozriet napríklad do Finska, ako sa tam jazdi....toto nie je o znackach, semaforoch a zákazoch, toto je o mentalite ludi.......
06. jún 2014

mimi

Miro ma uplnu pravdu, ked nepojdu cez priehradnu, pojdu po hradskej, je to jedno. a nikto ti nebrani ist tiez cez priehradnu, castokrat je to uplne jedno, ci ides po hradskej ci cez priehradnu.
30. júl 2014

jan

Problém nieje v tom že prichádzajú autá z Priehradnej ulice, ale problém je že neviem ktorý imbecil vymyslel taký trápny kruhový objazd. keby mesto zafinancovalo aj vystavbu nového mostika, kde by boli dva pruhy jeden do vrakune a druhý pruh do Podunajských tak by žiadne zápchy neboli. na mostiku by mali byť dva pruhy !!!
21. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme Vám za podnet a záujem o okolie, zároveň nás mrzí, že Vám v minulosti nebola poskytnutá odpoveď. Predmetné kolóny budú vyriešené obchvatom D4R7 (Projekt Diaľnice D4 a Rýchlostnej cesty R7 predpokladá vybudovanie južnej časti nultého obchvatu Bratislavy a časti južnej siete rýchlostných ciest spájajúcich západ a východ Slovenska), čo nám potvrdil aj znalecký posudok z Dopravného inštitútu zo Žiliny. Bližšie informácie dostupné na web stránke https://www.d4r7.com/sk.

S prianím pekného dňa
Kto? Referát dopravy a pozemných komunikácií

Mgr. Rastislava Mihóková
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Vrakuňa

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania