Mliekarenská-zastávka MHD -poškodená

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Uzavretý

Nie je priamo poškodená (v ponuke možností slabý výber) no zbytočný a navyše aj prekážajúci prístrešok. Na tejto zastávke nie je taká premávka, aby bolo treba ďalší prístrešok, ktorý sa tam pred časom objavil. Prekáža vo výhlade na prichádzajúci spoj. A kto nakúpil prístrešky určené pre krajiny, kde sa chodí na cestách po lavej strane? Takýchto je po BA viac. Vidieť na spoj, ktorý odchádza a nevidieť prichádzajúci je proti logike. V daždi (kedy by bolo fajn sa schovať pod strechu) nik nechce stáť v "búdke" z ktorej nevidí von.

03. marec 2019

obcan

Absolutne suhlasim. My, obcania-danovi poplatnici financujuci kompletne verejnu spravu (DP hl.m samozrejme vratane) chceme vediet, ako sa naraba s verejnymi financiami. Ziadame vysvetlenie na zaklade zakona o infomaciach, uvedenie odkazov na web stranky.
25. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet. V súlade s našimi smernicami už sú všetky nové prístrešky osadzované s reklamou na pravej strane tak, aby bolo vidieť na prichádzajúce vozidlá. Pracujeme aj na tom, aby sme takto upravili existujúce prístrešky.

Pokiaľ by ste sa stretli s prípadom, že nový prístrešok by bol osadený nesprávne, neváhajte nás kontaktovať.

Ďakujeme za pochopenie i za to, že s nami cestujete.

Matej Michlík
odbor marketingu a komunikácie Dopravného podniku Bratislava, a.s.
14. október 2019

Haky

Dobrý deň, reagujem na Vašu informáciu, že je snaha nezakrývať bočné strany zastávkových prístreškov zo strany, z ktorej prichádzajú autobusy. Cez leto bol vybudovaný prístrešok na zastávke Ekonomická univerzita v smere na Prístavný most a opäť je tam reklama, zakrývajúca prichádzajúce autobusy. Keďže tam zastavujú aj 2 spoje naraz, a stáva tam v niektorých časoch VELMI VELA ludí, pre neprehladnosť častokrát spoj (hlave ten vzadu stojaci) ujde. Čakala by som, ze s prístreškom sa opravia aj diery na chodníku, ale "výtlky" zostali. Takže ak prší musíte dobehnúť zadný (v druhom rade stojaci) spoj a este cez velké mláky.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania