Vodárenská veža - osvetlenie.

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Neriešený
meno
Ján Haluška 03. marca 2014

Stará vodárenská veža má nevhodné osvetlenie. Poškodzuje aj životné prostredie. Pri osvetľovaní veže došlo k viacerým chybám. Jedna z nich sa volá smrteľná osvetľovacia chyba.

03. marec 2014

Ján Haluška

Ďakujem za úpravu odoslaného textu.
04. marec 2014

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
15. marec 2014

Odpoveď samosprávy

Na základe doručenia Vášho podnetu zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk/6469 k problematike „Vodárenská veža – osvetlenie“ na ulici Moyzesova v mestskej časti Centrum mesta Vám zasielame nasledovné stanovisko.

Požiadavka na vyjadrenie bola postúpená správcom nebytových priestorov v meste Prešov, ktorým je obchodná spoločnosť Prešov Real, s. r. o. Stanovisko správcu je nasledovne. Režim osvetlenia Vodárenskej veži bude zosúladený s technickými podmienkami a normami kladenými na verejné osvetlenie. Z horeuvedeného vyplýva opodstatnenosť doručeného podnetu.

Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana, ktorou skvalitňujete bežný denný život tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.
26. marec 2014

Ján Haluška

Výbojky, ktoré zo začiatku blikali, už neobťažujú okolie. To je pozitívne. Negatívne je ich rozkrádanie. Tak ako to vidno na zábere. Pre niekoho je to možno suvenír z veže. Predpokladám, že sa postupne rozkradnú. Ešte stále sú v dosahu zlodejov. Prichytenie tých nevhodných výbojok je robené dočasnými svetlými príchytkami. Tie sa vplyvom prostredia rozpadnú. Bolo by vhodné zavčasu ich odstrániť. Vzhľad veže sa vylepší.
02. máj 2014

Ján Haluška

Do dnešného dňa nedošlo k pozitívnej náprave a z tohto dôvodu podnet treba označiť ako neriešený.
22. marec 2015

Ján Haluška

Ubehol už viac ako rok od vyjadrenia správcu a doteraz neviem(e) približný termín kedy bude zlé svetlo zosúladené s technickými podmienkami a normami kladenými na verejné osvetlenie.
Môj pôvodný text k osvetleniu nebol nikdy zverejnený. „Poďakovanie“ z 3.3.2014 bolo za to že mi bol podnet konečne zverejnený s upraveným textom od podania z 9.11.2013. Zmenený text bol uverejnený po 114 dňoch.
Od podania podnetu ubehlo 498 dní.
Od zverejnenia podnetu ubehlo 384 dní.
Od vyjadrenia k podnetu ubehlo 372 dní.
Čiastočné zmeny v osvetlení, ktoré sa urobili nestačia.
Žiadam tento podnet označiť za NERIEŠENÝ.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania