Osadná - neporiadok

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Darina 04. marca 2019

Ihrisku na osadnej k dokonalosti chyba len jedine a to najpodstatnejsie - dve zdrave ruky co by ho z casu na cas poupratovali (pozametali piesok, pozbierali odpadky ) a vyniesli odpadky.

05. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol zaslaný na vybavenie.

Kancelária starostu
06. marec 2019

Michal

alebo pri pieskovisku osadit metlu na retaz s ktorou mozu deti alebo aj ich rodicia po sebe poupratovat...
06. marec 2019

Darina

Vyborny napad Michal... metla a zmetak minimalny naklad s dlhodobo obrovskym prinosom. Rodic by siel prikladom, bol by vzorom starostlivosti a vztahu k verejnemu prietoru (nielen) pre svoje dieta. Tak by nasa buducnost pochopila, ze o verejny pristor je treba sa starat a dbat nan. LENZE... zo skusenosti sa obavam, ze v nasej krajine investicia do vzdelania a do buducnosti a pochopenie zoho, ze vzdelanie je skryte bohatstvo nie je (ani dlho nebolo) v mode. Vzdelanie proste Žiaľ nema uctu... Alebo sa mylim?
06. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Podľa vyjadrenia EKO podniku detské ihrisko je pravidelne čistené minimálne 2x / týždeň.
Dnes prebehlo čistenie a kontrola areálu.


Kancelária starostu
15. marec 2019

Michal

podla mojho nazoru ak by tam MU osadil metlu a zmetak s informacnou tabulou ktora by mohla obsahovat cast textu z vasho komentara malo by to uspech. Ja mam tiez dve deti a navstevujem aj toto ihrisko a som si isty ze by moje deti po sebe s mojou pomocou poupratovali a tym motivovali aj ostatne deti a ich rodicov, ktori by sa naucili a ucili by aj inych ako sa chovat k verejnemu priestranstvu a necakali by na to ze to za nich niekto urobi, na to sa da velmi lahko zvyknut a casom pokladat za samozrejmost...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania