Taký malý fľak asfaltu

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Neriešený
meno
Milan Jesenský 12. novembra 2013

Sputniková 19 a 21 Bratislava. Už dlhé roky pred vchodmi je cca 3 x 1 m plochy bez asfaltu. Prosím prídťe tam hodiť tie tri vedrá, aby sme mali konečne bezpečný prístup do vchodov. A budeme vďační obyvatelia... Kľudne môžu prísť aj redaktori Ružinovských novín, že sa podarilo spraviť bezpečný vstup, pretože naozaj hrozí, že sa raz niekto zraní, nebodaj... betón je totiž veľmi hrboľatý a hrozí pád na ostrú hranu schodíka.
Ďakujem

13. november 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Mestská časť Bratislava Ružinov spravuje chodníky prislúchajúce ku komunikácii, ktoré ma podľa zverovacieho protokolu z roku 1992 zverené do správy. Uvedená plocha je prístupová plocha ku vchodu, ktorý výlučne využívajú obyvatelia bytového domu, z tohto dôvodu je potrebné o opravu uvedenej plochy požiadať príslušného správcu bytového domu.



Tatiana Baáriová, kancelária starostu
15. november 2013

Stanislav

Milan, asi ste mali na mysli Ruzinovske ECHO.
05. júl 2016

Milan Jesenský

Dobrý deň.

Pred domami Sputnikova 19 a 21 je stále nezaasfaltovaný kus chodníka. Od môjho posledného podnetu už uplynuli vyše 2 roky. A keďže neviem, či je takéto nahlásenie stále v kompetencii správcu, chcel by som Vás týmto informovať, že aj ostatný asfalt prístupového chodníka ku vchodom Sputnikova 19 a 21 je v zlom stave. Už ty nie je 3x1 meter ale cca 10 x 20 metrov. Prosím príďte nám dať chodník do poriadku.

Ďakujem. MJ
21. júl 2016

Anonymný užívateľ

Milan Jesenský, a detailnejšia fotografia inkriminovaného miesta by nebola?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania