Odborárska - úprava cyklotrasy

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Iva 12. marca 2019

Rada by som navrhla zmenu cyklochodnika a chodnika pre chodcov na ulici Odborarska. Chodniky pre pesich su v sucasnosti po oboch stranach cesty a cyklotrasa vedie vzdialenejsie od cesty. Aktualna situacia je vsak taka, ze po cyklochodniku chodia chodci a cyklisti po ceste, kde ich musia auta obchadzat. Preto by som navrhla zmenu, kedy by cesta mohla byt rozsirena o cyklocestu na ukor chodnika pre pesich (ktory je nevyuzivany chodcami) a aktualny cyklochodnik by bol urceny pre chodcov (vid. obrazok).
Ak by toto riesenie nebolo mozne, prosim aspon o preasfaltovanie sucasneho cyklochodnika, aby na nom mohli cyklisti jazdit.
Dakujem.

12. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol zaslaný na vybavenie.

Kancelária starostu
13. marec 2019

Jardo Mladší

tam nie je cyklochodník...len namalovany...
13. marec 2019

Iva

Neviem presne co ste chceli tym povedat, ale momentalne je tam oznacenie ze ide o chodnik pre cyklistov. Ak by to vsak malo takto ostat a moj navrh by nebol vhodny, mal by sa preasfaltovat, pretoze je vhodny akurat tak pre horske bicykle.
16. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie. O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
12. júl 2019

Oskar

Zdravim, nejak sa to pohlo?
12. júl 2019

Iva

Ja nemam ziadne info. Tiez by som cakala, ze sa aspon niekto ozve, ze je to hlupost a pochopim. Alebo mame toho vela, ozveme sa o rok, tiez pochopim. Ale takto, bez akejkolvek reakcie mam pocit, ze to proste ignoruju. Uz dalsi podnet nedam, kedze v tom nevidim ziadny zmysel.
12. júl 2019

Oskar

Iva, tak v tomto urcite neprestavajte, podnet je dobry, minimalne ja som sa toho chytil a suhlasim s Vami. Nie som uplne presvedceny ci po obidvoch stranach Odborarskej by mal ist cyklisticky chodnik, ja by som volil skor rozsirit ten co tam je; aby mal jeden cyklisticky pruh v kazdom smere + chodnik pre chodcov, kocikujucich. A urcite neprestante sa o to zaujimat / vyvijat tlak, lebo takto sa ku nicomu nedopracujeme :), pride nejaky developer odkupi cast komunikacie a bude to komplikovanejsie.
Cize poprosime Oddelenie vzťahov s verejnosťou o odpoved - dakujem,
12. júl 2019

Iva

Chodim tadial skoro denne a napriek tomu, ze je tam cyklochodnik, vela cyklistov chodi po ceste. No a spolu s autami sa proste na tu cestu nezmestia. Preto si myslim, ze rozsirenie existujuceho cyklochodnika by situaciu nevyriesilo. Ale to nech posudia odbornici :)
A dakujem sa povzbudenie :)
22. január 2020

Novomestan

Vyborny napad!!! Oznacit chodniky nie je az taka draha zalezitost. Nerozumiem vsak tomu, ze preco cyklisti - logicky nevyuzivaju vybudovany chodnik popri ceste a deru sa na chodniku kde chodia chodci ... TREBA TO OZNACIT a bude to super, mesto ma za maly peniaz cyklotrastu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania