Vrak pri Petržalskej stanici

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý
meno
Jan Hubar 17. novembra 2013

Opustene, nepojazdne auto bez SPZ. Parkuje uz priblizne 2 roky ciastocne na chodniku, ciastocne na ceste v tesnej blizkosti krizovatky a prechodu pre chodcov, cyklistov.

Evidentne sa nepouziva a sluzi iba ako reklama na nedaleky pneuservis.
Bolo by vhodne ho odstranit, okrem toho ze zabera verejny priestor ohrozuje aj plynulost premavky v krizovatke.

Dakujem

19. november 2013

expert

19. november 2013

Ceckej

Ked si provnam tie dva podnety tak v tomto pripade sa jedna o auto bez SPZ a tedy nic by nemalo branit v tom aby bolo odstranene.
20. november 2013

expert

ked si porovnam obidva tie podnety, tak mi z toho vychadza, ze to auto aj ked malo ECV, uz malo byt davno upratane na vrakovisko :)
28. november 2013

Anonym

expert drz hubu keby sme vsetko dali na vrakovisko ziadne veterany by sa nezachovali
28. november 2013

Admin Bratislava-západ

Dobrý večer, Anonym,
vyjadrujte prosím svoje nesúhlasné názory v medziach bežnej slušnosti, bez nadávok a osobných útokov. Ďakujem.
S pozdravom
Miro Ščibrany
admin OPS pre Bratislavu-západ
29. november 2013

expert

anonym, evidentne vies o veteranoch velke gulove... embecka pickup moze byt veteranom leda tak za 20 rokov, a urcite nie v stave, ked je 3 roky len tak pohodena na ulici... navyse ich bolo vyrobenych tolko, ze ta mozem uplne s kludnym svedomim ubezpecit, ze ako veteranov sa ich zachova hodne. uvedene vozidlo je mozno vhodne ako daky chaby darca organov, alebo velmi nerentabilnu renovaciu, cize jediny spravny smer je predsa len to vrakovisko...
05. december 2013

anti talent

treba ist do toho pneu servisu a poziadat nech si to odtiahnu
20. december 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
o uvedenom vozidle vieme a už ho dlhodobo riešime. Podľa informácie odboru cestnej dopravy a pozemných komunikácii Obvodného úradu Bratislava vozidlo bolo vyradené z cestnej premávky, ale zároveň následnou kontrolnou obhliadkou sme zistili, že vozidlo má platné nálepky o vykonaní povinnej technickej a emisnej kontroly, ako aj platné evidenčné číslo BA 895 NX. Preto sme požiadali vyššie uvedený odbor Okresného úradu v Bratislave o vyjadrenie, či vozidlo je naozaj vyradené alebo bolo dodatočne spojazdnené. Podľa vyjadrenia okresného úradu budeme postupovať ďalej a to tak, že vozidlo odstránime alebo budeme naň pozerať ako na vozidlo spojazdnené.

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
Kutlíkova 17, Bratislava
t.č. 02/63823 065
fax 02/63 823 908
[email protected]
www.petrzalka.sk
20. december 2013

expert

Pani Podmajerska, to si snad robite srandu? Cize chcete nam tu natarat, ze OU vyradil vozidlo s platnou stk, ek? Fakt tam maju taky bordel, ze nevedia kto ma a nema stk, ek? Alebo nebodaj auto naozaj nemalo stk, ek a majitel si medzitym bez pohnutia vozidla stk, ek vybavil? Ako bude pripadne potrestana stanica stk, ktora toto zlegalizovala? Stale je tu tretia moznost, auto nalozit, a zlozit ho majitelovi na pozemok pneuservisu... Samozrejme na jeho naklady.
13. marec 2014

Lubos Smidak

Podnet mozete oznacit ako vyrieseny, auto bolo pravdepodobne vlastnikom odstranene. Konecne. Babrak podnikavec asi pochopil, ze sa neoplati do takejto reklamy investovat, kedze mu nahnevani obyvatelia mesta, ktorym nie je jedno okolie, v ktorom ziju, odstranili znacky, rozbili okna a svetla a nahlasovali odstavene auto kade-tade.
22. december 2016

Edita Višvaderova

Auto tam nieje vyriesene
22. december 2016

Lubos Smidak

Edita, dajte pls foto, chodieva okolo kazdy den a Favoritka na tom mieste nestoji.
07. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
predmetné vozidlo bolo z miesta odstránené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania