Pavlovičovo námestie-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Daniela Baronová Birová 19. marca 2019

Dobrý deň, na Pavlovičovom námestí bol rovnobežne s traťou cez cestu prechod pre chodcov. Na jeseň menili koberec na ceste a prechod opomenuli namaľovať. Každé ráno cestou do školy deti prebehávajú pomedzi autá, ktoré našťastie spomaľujú, pretože prechádzajú cez trať, ale niekedy doslova pridajú plyn... Problém majú aj starší ľudia, ktorá zväčša tu bývajú. Žiadam Vás, aby ste venovali veci pozornosť, pokiaľ sa nestane nešťastie.
S pozdravom
Ing. Daniela Baronová Birová

20. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
20. marec 2019

Daniela Baronová Birová

Ak sa čaká s maľovaním na jarnú údržbu, bolo by žiaduce osadiť na miesto výrazné dopravné značky, ktoré tam nie sú, ani nikdy neboli (bola len zebra). Napríklad o kúsok vyššie, na Budovateľskej ulici, na menej frekventovanom prechode je aspoň malá značka, pravdepodobne kvôli materskej škôlke. Prechodom pri trati, však rovnako chodia deti do neďalekej školy a v oveľa väčšom množstve.
15. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Obnovu predmetného vodorovného značenia sme zadali zhotoviteľovi bežnej a súvislej údržby miestnych komunikácii v rámci bežnej údržby a obnovy značenia po zimnom období. Predpokladaný termín do 30.04.2019
Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta.


Mestský úrad v Prešove
05. august 2019

Marek Seliga

Priechod aj značky už sú...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania