Československých parašutistov - výkaly

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Lenka Blmo 21. marca 2019

Dobry deň prajem,
volám sa Lenka Blmo a bývam na ul. Čsl parašutistov. Nebudem si dávať servítku pred ústa.
Pred vchodom máme krásne veľké detské ihrisko,ktoré je permanentne znečistené psími výkalmi. Min.raz za týždeň vyskrabavam výkaly z topánok.mojich deti. Ale ako môžete vidieť v prílohe,táto ,,nálož" je už vrchol. Výkaly veľké ako ľudské a k tomu este priamo pod pyramidou, na ktorú dennodenne lozia deti.
VELMI PEKNE VAS ZA CELU KOMUNITU MATIEK,ktoré tam chodievajú s deťmi, PROSÍM,VYRIESTE TO. Dajte tam oplotenie od ulice alebo vybudujte nejaky výbeh pre psíčkarov, ktorým nie je sväté detské zdravie. Na Halkovej je tento problém vyriešený k spokojnosti oboch strán. Prečo sa to neurobí aj na našom ihrisku??? napr.hned medzi inkriminovanou lezeckou pyramídou a kontajnermi? Ďakujem,L.B

22. marec 2019

Marek

Mala by chodiť MP a pokutovať psickarov podľa mňa. My sme z Karlovky, mame psa, stále je na vozdke a každé hovno si zdvihame po psovi. Keď sa ohradim voči inému psickarov, že si nezdvihol hovno, tak kuká na mňa jak puk. Ďalšia vec je, že x ľudí si necháva psov na voľno, navyše bez nahubku. Stačilo by menej sebeckosti a viac sa zaujímať aj o okolie.
22. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol ihneď zaslaný na vybavenie.

Kancelária starostu
27. marec 2019

Michal

riesenie je pritom tak jednuduche. zaviest povinnu evidenciu psov s ich DNA do centralnej databazy, tato sa zriadi vdaka zvysenym poplatkom za drzanie psa v zavislosti od jeho hmotnosti. nasledne odobratie vzoriek volne hnijucich psich exkrementov, ktore sa daju na rozbor DNA. cim sa najde majitel psa ktory cely proces zaplati a bordel na vlastne naklady zlikviduje. bodka. za par mesiacov sa toto roztrubi medzi psickarov a bude tu poriadok.
27. marec 2019

Lenka Blmo

....zaujimavy podnet, len si neviem celkom predstavit, kto by vykonaval tie rozbory. A navyse, z nasho ihriska by mali robotu kazdy den na niekolko hodin...tam je to ozaj katastrofa!!! podla mna by sa hodilo jednoduche oplotenie pre psov a bodka.
29. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Miesto bolo ihneď vyčistené.

Kancelária starostu
07. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe obhliadky inšpektora verejného poriadku by som Vás chcela informovať, že podnet bol vyriešený. Na predmetnom mieste je osadený stojan s vreckami na psie exkrementy, ktorý EKO podnik v prípade potreby dopĺňa a priestor ihriska je udržiavaný.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania