Lomnická-cesta-znečistená

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Valéria Závadská 26. marca 2019

Prosím o vyčistenie chodníkov a ciest na Lomnickej ul., pretože stále je tam kopa štrku, ktorý tam zostal po zime ako posypový materiál. Kdesi som zachytila tuším aj vyjadrenie p. primátorky, že prebieha údržba po zimnom období, ale na sídl. Šváby som nezachytila žiadne čistenie.
Môžete sa na to pozrieť, prosím?

26. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
26. marec 2019

Valéria Závadská

Chápem, že na všetky podnety odpovedáte všeobecnou formuláciou, ale to asi žiadny občan nechce počuť. Je to také anonymné. Možno by bolo vhodnejšie uviesť povedzme harmonogram čistiacich prác, alebo uviesť spol., ktorá má čistenie na starosti, aby bolo jasné na koho sa obrátiť, alebo nejako inak, ale konkrétnejšie. Pouvažujte o tom...
Pekný deň
25. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Čistenie mesta po zimnej údržbe od posypového materiálu vykonáva na základe odsúhlaseného harmonogramu firma Technické služby mesta Prešov, a.s. a Správa a zimná údržba prešovských ciest , s.r.o.. Zatiaľ čo prvá strojovo čistí chodníky a krajnice ciest, druhá následne čistí cesty. Práce na čistení mesta budú prebiehať do konca mája. Harmonogram čistenia ciest a chodníkov sa nachádza na oficiálnej stránke mesta Prešov.
Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta.


Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania