Trnavská cesta-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné


V riešení
meno
Jaroslav 27. marca 2019

Prosím o umiestnenie (alebo častejšie) hliadky v okolí Kauflandu kde pri trošku plnšej ceste si vodiči (asi im všetkým rodí žena alebo zabudli sporák zapnutý doma, že ich ale je.. :) ) obchádzajú zápchu po bus pruhu. Nemyslím teraz odbáčajúci ku Kauflandu, ale obchádzajúci zápchu na Trnavskej. Na križovatke s Bajkalskou potom blokujú autobusy lebo sa snažia dostať do správneho pruhu.
Väčšina ide pomerne vysokou rýchlosťou, odhadom viac než 50km/h - asi naozaj horí (alebo nechcú aby si ich niekto všimol).

31. marec 2019

iboja

Samozrejme,pokiaľ ich nik nebude pokutovať,pôjdu autom po bus pruhu až domov na wc.
Samospráva by mala pochopiť,že na zodpovednosť a etiku sa tu dávno nedá spoľahnúť,potom tí ekologickí a slušní sú stále na druhej koľaji,resp.v zápche bus pruhu.
01. apríl 2019

Andrej

+ v tomto okoli pribudlo mnozstvo prevadzok, obytny dom a aj klientske centrum...napriek tomu doprava v okoli je rychla a porusuje sa aj stale max 50tka, ludia- pesi krizuju Trnavsku od freshmarketu, kde prechadzaju cez 4 pruhy...
01. apríl 2019

Jaroslav

Pri freshmarkete mali postaviť prechod pre chodcov so semafórom. Ale asi sa to developerovi neoplatilo..
16. apríl 2019

Jaroslav

Prečo je to neriešené? Môžem teda po bus pruhu jazdiť? Ušetrí mi to kopu času..
17. apríl 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
status podnetu na neriešený sa zmení vo všetkých prípadoch, keď samospráva alebo iná zodpovedná inštitúcia neodpovie do 14 dní od zaslania výzvy. V takýchto prípadoch vždy podnety opätovne preposielame zodpovedným inštitúciám s upozornením na neriešený podnet.

Juraj Hurný
Odkaz pre starostu
[email protected]
30. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA II popri plnení ďalších služobných úloh, zamerajú svoju činnosť aj na riešenie priestupkov týkajúcich sa jazdy osobných vozidiel v BUS pruhu na Trnavskej ceste v Bratislave.
Ďakujeme za podnet.



ml. kom. Bc. Marcela Sabinová
01. august 2019

Odpoveď samosprávy

V uvedenej lokalite boli vykonané kontroly hliadkami Exp MsP BA II, pričom bolo zistených niekoľko priestupkov a všetky boli riešené v blokovom konaní. Aj naďalej sa hliadky tomuto problému venujú.

Bc. Marcela Sabinová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania