Beňadická-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený

Obrovske mnozstvo neporiadku na verejnej ploche, po celom obvode. Dlhe mesiace tu nikto neupratoval viac ako smetny kos.

12. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet.
Vašu požiadavku sme dňa 10. 04. 2019 podali na priame vybavenie Miestnemu podniku verejnoprospešných služieb Petržalka, ten v dohľadnej dobe zabezpečí čistenie predmetných verejných priestranstiev na Beňadickej ulici.
Kto? MP VPS

MÚ BA - Petržalka
12. apríl 2019

Palo

Dobry den, riesenie si urcite skontrolujem nakolko zial veci ktore su povedane a napisane v poslednom case su len povedane a napisane.
23. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, stav oproti poslednému príspevku sa od roku 2019 zmenil niekoľkokrát. Referát správy verejných priestranstiev vyčistil v jarných mesiacoch detské ihrisko vo vnútrobloku Beňadická-Lietavská. Poslednou kontrolnou obhliadkou dňa 8.9.2020 sme zistili preplnené koše, vyrastajúcu burinu popri obrubníkoch. Bezodkladne sme požiadali RSVP o zjednanie nápravy.

Oddelenie životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka
02. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dňa 16.9.2020 Referát správy verejných priestranstiev vyčistil priestor vo vnútrobloku detského ihriska Beňadická-Lietavská. Prikladáme foto z čistenia detského ihriska. Vzhľadom k rozsiahlemu územiu Petržalky, nie je možné týždenne zabezpečovať pravidelnú údržbu verejných priestranstiev, a preto sa čistenie lokalít v Petržalke ako sú Lúky, Zrkadlový a Starý háj, Dvory, Stará Petržalka a Zadunajec čistia priebežne a podľa potreby. Ďakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania