Zlá kanalizácia

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený

Cesta okolo Martinského cintorína bola opravená na jeseň, no vďaka zlej kanalizácií je po daždi plná vody.

30. december 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Na miestnej obhliadke dňa 20.12.2013 sme zistili, že voda neodteká z komunikácie z dôvodu, že uličná vpusť v danom mieste je pravdepodobne upchaná. Z uvedeného dôvodu bude uličná kanalizačná vpusť, ktorá bola zanesená lístím znovu vyčistená a bude tlakovo prečistená tak, aby voda mohla odtekať do verejnej kanalizácie.


Tatiana Baáriová, kancelária starostu
30. december 2013

Karol

Dobrý deň,
ďakujem za odpoveď, ale ak si všimnete na obrázku, alebo osobne počas daždivých dní, tak úsek, kde neodteká voda je ostro ohraničený a to podľa môjho skromného názoru to nie je spôsobené upchanou kanalizáciou, ale nerovnosťou povrchu nového asfaltového koberca. Vyčistenie vpustí je samozrejme správne.
Ďakujem.
13. január 2014

Matus

Dovodom nie je upchata kanalizacia, ale sposob, akym bola urobena rekonstrukcia. Styl na slovensku velmi oblubeny, cize cierny asfalt a biele ciary = opravena cesta. Tu je jasne vidiet, ze takto to robit nestaci, odvodnenie je sucastou cesty a ked sa neriesi spolu s rekonstrukciou povrchu, tak je problem.
03. november 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
k Vášmu podnetu uvádzame, že mestská časť zabezpečila vyčistenie všetkých uličných vpustov na komunikácii, v časti priechodu pre chodcov bol dobudovaný odtokový žľab.

kancelária starostu
04. november 2014

Karol

Dobrý deň,
ďakujem za odpoveď, chcel by som pripomenúť a to je vidno aj z fotografie, že sa bavíme o ulici Maximiliána Hella v prvej polovici od ulice Trnavská cesta. Odtokový žľab bol doplnený na prechode pre chodcov ul. Drieňová a to je na druhej polovici ulice Max. Hella.. O tom, či vyčistenie prinieslo svoj výsledok, sa dozvieme počas daždivých dní. Žial spádovanie cesty nik neopravoval, ani umiestneni vpustí.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania