M. Marečka-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devínska Nová Ves

Neriešený
meno
Jozef 10. mája 2019

prosíme o riešenie následovných situácií:
1. Osadiť dopravné značky označujúce hlavnú a vedľajšiu cestu ( na obrazku vyznačené na žlto) je to veľmi neprehľadná križovatka s právom prednosti pravej ruky, avšak nikdy mi na danej križovatke nedal prednosť, Keď sme vychádzali z čísla 1-3 na hlavnú cestu, až nedávno prvý krát v živote tam zastavila autoškola! Preto prosím, upraviť dopravné značenie križovatky ako prevenciu pred nehodou či nešťastím.

2. Súvisí s požiadavkou č 1. jedná sa o rovnakú križovatku, kde prosíme označiť žltou čierou na krajnici zakázané zastavenie v križovatke, autá tam na "hulváta" parkujú a bránia tak výhľadu a bezpečnému prejazdu frekventovanej križovatky.
Ďakujem za kladné ohlasy a vyriešenie situácie.

31. máj 2019

Silvia Vilhanová

odpoveď MP:

Dobrý deň, všetky požiadavky na zmenu dopravného značenia, opravu dopravného značenia, poškodené dopravné značenie, ako aj požiadavky o osadenie rôznych stĺpikov a zábran proti parkovaniu nespadá do kompetencie Mestskej polície, pretože za komunikáciu zodpovedá jej správca. V tomto konkrétnom prípade je správcom komunikácie Mestská časť Bratislava - Devínska Nová Ves a pretozmením zodpovednosť na nich. Ďakujem Sabinová

Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
[email protected]
11. jún 2019

Roman

Tato stranka sa vola OdkazPreStarostu, preto by sa mali vyjadrit niekto z mestskej casti. Nie mestska policia, ktora v tomto pripade nema naozaj ziadne kompetencie okrem osadzania papuc, a i to robi ak vobec pridu velmi pofiderne. Naposledy ked riesili tuto situaciu, papucu dostalo iba jedno auto, napriek tomu ze ich tam parkovalo zopar. Tzv. alibizmus MP najvyssej urovne!

Ja by som podnet doplnil, ze auta parkuju na hulvata nielen v krizovatke, ale i pred prechodom pre chodcov.
06. september 2020

Jarek Nohavica

M. Marečka-parkovanie-problémové

Parkovanie v hranici krizovatky. Nebezpecne ,neprehladne a protizakonne parkovanie v krizovatke. Zakazane zastavenie oznacit zltymi ciarami, uz vcera bolo neskoro. Mestska policia davala papuce a prestali. Mozu kludne pokracovat.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania